Štýl

BANDI ďakuje lekárom, zdravotníkom, policajtom, hasičom a zložkám IZS

"Majiteľ módnej značky Pánske obleky BANDI ďakuje a venuje ZĽAVU 50 % lekárom, zdravotníkom, policajtom, hasičom a ďalším zložkám IZS."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 20. novembra 2020 16:37
Majiteľ módnej značky Pánske obleky BANDI ďakuje a venuje ZĽAVU 50 % lekárom, zdravotníkom, policajtom, hasičom a ďalším zložkám IZS Foto: BANDI
Práca lekárov, zdravotníkov, policajtov, hasičov a ďalších zložiek IZS je náročná. Sú to práve oni, kto má vo svojich rukách naše zdravie a niekedy dokonca aj životy. Napriek tomu sa im často nedostáva takej úcty, akú by si zaslúžili. V súvislosti s tým prichystal majiteľ značky BANDI pre tieto profesie výnimočnú zľavu 50 % ako formu poďakovania.

Prečo BANDI ďakuje práve im?
Lekári, zdravotníci, policajti, hasiči, záchranári a príslušníci ZVJS pri výkone svojej profesie za nás všetkých denne nasadzujú svoje zdravie aj životy. Žiaľ, na rozdiel od iných profesií, sú práve oni často nedocenení. Aj keď by sa mohlo zdať, že napríklad práca policajta je rovnaká, ako akákoľvek iná práca, nie je to tak. Väčšina z nás neodchádza z domu od rodiny do práce s vedomím, že sa môže zraniť alebo že sa domov vôbec nevráti,“ hovorí Andrej Bandi Vámoš.

S týmto neostáva nič iné, ako súhlasiť. Majiteľ značky si túto situáciu veľmi dobre uvedomuje. Akým spôsobom sa teda rozhodol týmto ľudom poďakovať? „Žiaľ, tieto profesie sú spoločnosťou častokrát nedocenené a niekedy sa im nedostane ani poďakovania. Tento stav si uvedomujem, preto by som im rád vyjadril úctu a rešpekt. Venujem im preto špeciálnu zľavu na nákup oblečenia v predajniach BANDI. Môžu tak urobiť radosť sebe alebo svojim blízkym,“ dodáva majiteľ módnej značky Pánske obleky BANDI.

Lekári, zdravotníci, policajti, hasiči, záchranári a príslušníci ZVJS nakúpia od 11. 11. do 22. 12. v kamenných predajniach BANDI so zľavou 50 %. Zľavu samozrejme využijú aj ženy, ktorým sa týmto naskytne výborná príležitosť, ako pre svojich blízkych v predstihu nakúpiť ideálne darčeky k Vianociam. Môžu tiež prísť so svojím partnerom, synom alebo otcom priamo do predajne, kde si sám vyberie oblečenie presne podľa svojho vkusu.

PRÍKLAD ZĽAVY
Pôvodná cena pánskeho obleku: 295,62 €
Akčná cena obleku so zľavou 50 %: 147,81 €
Ušetríte: 147,81 €
Ak by ste si kupovali celý outfit na společenské udalosti, teda pánsky oblek s košeľou a kravatou, bežne by ste zaplatili 439,98 €. S využitím tejto špeciálnej zľavy však zaplatíte len polovicu ceny, teda 219,99 €. A to sa vám rozhodne oplatí.


Informácie o podmienkach mimoriadneho poďakovania si prečítajte na oficiálnom webe značky www.bandi.com.

Komentáre