Hudba a film

Zimný Uprising sa blíži!

"V Bratislave vystúpi očarujúca Nneka, jungle legenda Ed Solo, Catching Cairo, Kaya Fyah a svoj spoločný album pokrstia Cocoman a Pokyman."

OTS, dnes 12:34
Foto: Uprising
Bratislava už 22. novembra 2024 zažije nezabudnuteľný večer plný kvalitnej hudby a energie! Uprising Winter Edition 2024 prinesie do Majestic Music Clubu (MMC) pestrý program, ktorého hlavným ťahákom bude očarujúca nemecko-nigerijská speváčka Nneka. Jej podmanivý hlas a jedinečný mix reggae, soulu a hip-hopu sľubujú strhujúce vystúpenie, ktoré vás určite nenechá chladnými. Nneka patrí medzi najobľúbenejšie ženské interpretky Uprisingu a jej návrat je jedným z najočakávanejších momentov zimného vydania festivalu.

Ďalším headlinerom je legenda jungle a drum & bass scény, Ed Solo. Tento britský DJ a producent má za sebou úspešnú kariéru s vystúpeniami na svetových festivaloch ako Glastonbury či Shambhala a je neodmysliteľnou súčasťou vydavateľstva Jungle Cakes. Ed Solo prinesie do Bratislavy energický set, ktorý poteší každého pravého junglistu!

Foto: Uprising

Na pódiu zimného Uprisingu sa predstavia aj ďalšie skvelé mená. Kaya Fyah, britská speváčka s jamajskými a juhoafrickými koreňmi, vystúpi spolu s DJ-kou Jessi G-Shellz a prinesie svoj jedinečný vokál v sprievode dynamickej jungle a dnb music. Kaya Fyah je dcérou legendárneho Congo Nattyho a pravidelne spolupracuje s významnými osobnosťami reggae a jungle scény.

Po úspechu na letnom Uprisingu sa na pódium vracia aj Catching Cairo, ktorá svojimi soulful skladbami zaujala davy. Jej vystúpenie plné jedinečnej energie a krásnych vokálov opäť spojí všetkých v hľadisku do jedného pulzujúceho davu.

Domácu scénu budú reprezentovať obľúbení Cocoman & Pokyman, ktorí predstavia svoj nový spoločný album. Ich vystúpenie prinesie rozmanitý, multižánrový, energetický set plný noviniek z albumu, ale aj overených hitoviek od oboch MCs. Spoza DJ pultu vás do varu dostanú aj Selector Boldrik z Prahy a Dckdst z bratislavskej Bass Factory Crew.

Foto: Uprising

Predpredaj vstupeniek


Vstupenky na Uprising Winter Edition 2024 sú už v predaji na oficiálnej stránke festivalu www.uprising.sk. Lístky miznú rýchlo, tak neváhaj a zaisti si svoje miesto ešte do konca októbra za zvýhodnenú cenu 25 €.

Pripravte sa na nezabudnuteľnú noc plnú hudby a nespútanej energie – 22. novembra 2024 v bratislavskom Majestic Music Clube. Tešíme sa na vás na zimnom Uprisingu!

Uprising Festival 2025


Zároveň bol spustený aj predpredaj na Uprising Festival 2025, kde prvé Early Bird lístky môžete získať za akciovú cenu 59 €. VIP vstupenky so špeciálnymi výhodami sú taktiež v predaji, vrátane Meet & Greet s umelcami a vyhradeného priestoru pred hlavným pódiom. Z prvej várky vstupeniek na osemnásty ročník Uprisingu ostáva už iba necelých 1500 kusov. Preto už netreba váhať a rýchlo si svoj zabezpečiť čím skôr! Uprising je predsa istotka!

facebook - instagram - youtube - tiktok - spotify

Komentáre