Hudba a film

Z popola je oheň je najnovším singlom Adama Ďuricu

"Skladba vznikla v rámci príprav nového albumu, s ktorým Adam plánuje prísť začiatkom roka 2025. "

TASR, včera 15:03
Adam Ďurica chystá nový album a výročné koncerty. Foto: Laco Rychtárik

Adam Ďurica prichádza s novinkou Z popola je oheň. Skladba vznikla v rámci príprav nového albumu, s ktorým Adam plánuje prísť začiatkom roka 2025. Skladba Z popola je oheň je výsledkom spolupráce Adama Ďuricu, Laca Rychtarika a bubeníka Mareka Fryčáka.

"Na túto spoluprácu som sa veľmi tešil, pretože Laco Richtarik je jeden z mojich najobľúbenejších spolupracovníkov. Spája nás veľa skvelej práce, ktorú už máme za sebou – hlavne pri skladbách ako Naše hriechy alebo Pravdupovediac, dokonca sme spolu jedno obdobie aj hrali. Najradšej mám jeho nazeranie na svet, jeho talent a vkus, či už je to pri hudobnej produkcii, natáčaní videoklipov alebo fotení fotiek. Laco je multitalent. Bicie nám dohral Marek Fryčák, ktorého môžete poznať ako bubeníka Mareka Ztraceného,“ hovorí o skladbe Adam Ďurica. Momentálne mu totiž viac času zaberá príprava na jeho oslavné koncerty s názvom 10/20.

Na 28. ročníku odovzdávania cien SOZA (3. októbra) si Adam prevzal cenu v kategórii “Najhranejšia skladba v online“ so skladbou Zatancuj si so mnou.„Ja si každé ocenenie vážim, či je to od poslucháčov alebo od odbornej verejnosti. Jednoducho je to ocenenie našej práce, pretože na jej finálnej podobe sa podieľa naozaj veľa ľudí.“




Komentáre