Hudba a film

Kristína predstavuje novú pieseň Snívam

"Za roky 2015 a 2016 získala ocenenie OTO - Osobnosť televíznej obrazovky v kategórii speváčka roka."

TASR, včera 10:02
Ilustračné foto Foto: TASR/Martin Baumann

Známa slovenská speváčka Kristína Peláková predstavuje novú skladbu s názvom Snívam. Hudbu a text zložila samotná speváčka, produkciu a aranžmány realizoval Martin Kavulič. K skladbe natočili aj pôsobivý videoklip. TASR informoval manažér a manžel speváčky Marián Kavulič.

"Prvý vznikol text a zároveň som k nemu skladala melódiu. Pieseň som napísala pár rokov dozadu, trvalo to dva - tri mesiace, kým sme ju dokončili. K jej napísaniu ma inšpirovala kniha, ktorá ma už pri čítaní nadchla natoľko, že som ihneď mala nápad a písala som," uviedla pre TASR Kristína. "Mnoho žien a mužov sníva o akomsi ideáli pravej lásky a dennodenne o nej snívajú a nosia ju vo svojich predstavách s nádejou, že sa tá pravá alebo ten pravý snáď objaví aj reálnom živote. Aj keď to zažíva človek v akomkoľvek veku, tak ai myslím, že najviac snívajúcich je práve tínedžerskom období, kde majú mladí fantáziu, túžby, predstavivosť bez limitov. Preto aj vo videoklipe hrajú príbeh práve mladí stredoškoláci. Je krásne snívať o niekom, koho by sme si priali spoznať, milovať, mať vedľa seba a zdieľať s ním svoj život," dodala.

"Aj tentoraz som pri tvorbe skladby spolupracovala s producentom Martinom Kavuličom, s námetom na videoklip mi pomohol môj manžel Marián Kavulič, o námet a réžiu videoklipu sa postaral Michal Holečko z Altway Creative Team," uviedla.

Kristína Peláková bola objavom roka 2008. Na hudobnú scénu sa uviedla cover verziou skladby Vráť mi tie hviezdy '08, v novembri 2008 vydala debutový album pod názvom Ešte váham. Dnes ich má na konte sedem. S piesňou Horehronie vyhrala 27. februára 2010 národné kolo súťaže Eurosong 2010 a v máji reprezentovala Slovensko v nórskom Osle. Za roky 2015 a 2016 získala ocenenie OTO - Osobnosť televíznej obrazovky v kategórii speváčka roka.







Komentáre