Hudba a film

Will Smith chce loviť zločincov do konca života

"Will Smith chce loviť zločincov do konca života: Bad Boys navždy prichadzajú s novým trailerom."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 6. novembra 2019 8:20
Bad Boys navždy Foto: Itafilm
Stanú sa v pokračovaní kultovej akčnej komédie zo zlých chlapcov dobrí muži? Asi ťažko…

Tesné naháňačky na autách, výbuchy helikoptér, slnečné Miami a dvaja nerozluční priatelia, ktorí spolu lovia zločincov. Will Smith a Martin Lawrence sa po rokoch vracajú v kultovej sérii Bad Boys. Prednedávnom predstavená novinka Bad Boys navždy nám oboch ukáže po rokoch, už ako ostrieľané legendy miamskej polície. Detektíva Lowreyho (Smith) aj po rokoch práca baví viac než kedykoľvek predtým, no jeho parťák Marcus (Lawrence) by bol najradšej, keby sa zo zlých chlapcov konečne stali... dobrí muži. Ale ako hovorí v novej ukážke Lowrey: “Na tých nikto nie je zvedavý.”



V nových Bad Boys sa vracia pôvodné obsadenie hlavných hrdinov, no aj niekoľko nových tvárí. Ako detektív Mike Lowrey sa vracia jeden z najznámejších Hollywoodskych hercov posledných desaťročí, Will Smith. Herecká hviezda, ktorá má na konte dve nominácie na Oscara, päť nominácii na Zlatý Glóbus a štyri ceny Grammy, je známy najmä filmami ako Muži v čiernom, Ja, legenda, Hancock či tohtoročným hraným remakeom animovanej klasiky Aladin. Ako jeho partner Marcus Burnett sa opäť predstaví Martin Lawrence, ktorý je okrem filmov Bad Boys známy aj komediálnou sériou Agent v sukni. Kultovú dvojicu dopĺňajú najmä mladšie herecké talenty - Vanessa Hudgens známa z High School Musical či filmu Spring Breakers, Alexander Ludwig (seriál Vikingovia, Hry o život) či Charles Melton (seriály Riverdale a Glee).
Bad Boys navždy Foto: Itafilm

Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že novinka bude obsahovať všetko, vďaka čomu je séria Bad Boys stále taká populárna: skvelú chémiu medzi hlavnými hrdinami, svet nablýskaného Miami, rýchlu akciu, no najmä nekonečne vtipné scény, ktoré vás medzi naháňaním gangstrov postavia so smiechom zo sedačky. Nenechajt
Nenechajte si preto ujsť akčnú komédiu Bad Boys Navždy. Vo vašom kine ju nájdete už od 16. januára 2020. Na vaše plátna ju prinesie spoločnosť Itafilm.

RÉŽIA: Adil El Arbi & Bilall Fallah
SCENÁR: Joe Carnahan, Chris Bremner
PRODUKCIA: Jerry Bruckheimer, Will Smith
HRAJÚ: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo
PRÍSTUPNOSŤ zatiaľ neurčená
JAZYKOVÁ VERZIA: slovenské titulky

Komentáre