Hudba a film

Volanie divočiny

"Film Volanie divočiny je adaptáciou legendárneho románu Jacka Londona a prináša dobrodružný príbeh odvážneho psa a jeho nového priateľa (Harrison Ford) v časoch zlatej horúčky na Klondiku."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 20. februára 2020 16:59
VOLANIE DIVOČINY (THE CALL OF THE WILD) Foto: CinemArt
Volanie divočiny rozpráva príbeh Bucka, psa hýčkaného svojim pánom i jeho rodinou. Jeho život sa však celkom zmení vo chvíli, keď je zo svojho domova v Kalifornii unesený obchodníkmi so psami, ktorí ho predajú do mrazivej divočiny kanadského Yukonu počas vrcholiacej zlatej horúčky na Klondiku. Tu je svojimi novými pánmi nútený v psom záprahu ťahať hlbokým snehom ťažké sane. Vďaka svojej nezlomnej vôli dokáže Buck v týchto drsných podmienkach prežiť. Našťastie sa mu nakoniec podarí ujsť a nájsť nového priateľa, samotárskeho dobrodruha Johna Thorntona (Harrison Ford). Po jeho boku zistí, že vďaka svojim prirodzeným inštinktom dokáže v nehostinnej divočine nielen prežiť, ale dokonca v tomto novom a slobodnom živote nachádza aj potešenie.
VOLANIE DIVOČINY (THE CALL OF THE WILD) Foto: CinemArt

Príbeh odvážneho psa Bucka a jeho priateľov napísal na začiatku 20. storočia slávny americký spisovateľ Jack London a je to jeho najčítanejšia kniha.


VOLANIE DIVOČINY
/ THE CALL OF THE WILD /

PREMIÉRA: 27. 2. 2020
RÉŽIA: Chris Sanders
SCENÁR: Michael Green
KAMERA: Janusz Kaminski
HUDBA: John Powell
HRAJÚ: Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford, Colin Woodell
ŽÁNER: rodinný / dobrodružný
STOPÁŽ: 110 minút
ZEM VZNIKU: USA
ROK VÝROBY: 2020
ŠTÚDIO: Twentieth Century Fox
FORMÁT: 2D DCP
JAZYKOVÁ VERZIA: anglicky so slovenskými titulkami
PRÍSTUPNOSŤ: bez obmedzení

Komentáre