Hudba a film

VIDEO: Sima Magušinová predstavila pieseň Liptovské srdce

"Mix aj master mal pod palcom Randy Gnepa a klip je už tradične z producentskej dielne Moovi."

TASR, 1. októbra 2021 15:09
Sima Magušinová (Martausová). Foto: Šimon “Gramik” Kľačko

Piesne Simy Magušinovej (za slobodna Martausovej) sú autentické a osobné, ale novinka Liptovské srdce je predsa len osobná o trocha viac. Talentovaná speváčka a skladateľka ju prvýkrát zaspievala manželovi potom, ako si vyslúžili sviatosť manželstva. TASR informovala PR manažérka Zuzana Valentová.

Klip k piesni natáčali v okolí dolného Liptova a Sima sa v ňom predstavila v tradičnom liptovskom kroji. Nevyšla zatiaľ na žiadnom nosiči a neverejnú premiéru má za sebou. Pieseň Liptovské srdce zložila Sima ako prekvapenie pre manžela. Úprimný text rozveselí aj chytí za srdce a chytľavá melódia poslucháča roztancuje.



Rozhodla som sa ju nahrať a hrávať aj na koncertoch, aby nielen môj manžel, ale aj ľudia vedeli, ako ho mám rada. V klipe mám oblečený vzácny liptovský kroj, ktorý mi požičala kamarátka a použili sme aj pár mojich súkromných záberov z mobilu. Zábery kvetov, ktoré vije moja kamarátka Pivonka, sú symbolom malých krásnych neobyčajných vecí, ktoré v živote zažívame a ktorým dávame zmysel práve láskou,“ uviedla pre médiá Sima.

Mix aj master mal pod palcom Randy Gnepa a klip je už tradične z producentskej dielne Moovi. O pozitívnu náladu skladby sa pričinila aj Simina kapela v zložení Maťko Zajko (gitara), Miško Šelep (kontrabas), Dano Špiner (klavír) a Igor Ajdži Sabo (bicie a perkusie). Pieseň Liptovské srdce je dostupná aj na všetkých digitálnych platformách.

Komentáre