Hudba a film

V Slovenskom národnom divadle sa v tejto sezóne predsa len bude hrať

"Po týždňoch bez priameho kontaktu s divákmi otvára Slovenské národné divadlo opäť svoje brány. Do konca sezóny stihne odohrať predstavenia Činohra aj Opera SND."

TASR/Webmagazin.sk, 9. júna 2020 19:06
Foto: TASR Dano Veselský


"Vo štvrtok 18. júna a v piatok 19. júna uvedie Činohra SND komédiu Tak sa na mňa prilepila. V stredu 24. júna bude na programe bizarný životný príbeh o najhoršej speváčke na svete s titulom Je úžasná! a v piatok 26. júna to bude čierna komédia na motívy poviedok Roalda Dahla Apartmán v hoteli Bristol," spresnila tlačová tajomníčka SND Izabela Pažítková.

Opera SND pripravila na záver divadelnej sezóny, na sobotu 27. júna, v historickej budove SND koncert pod titulom Opäť spolu!.

"Zaznejú piesne ruských, českých a slovenských skladateľov – Čajkovského, Rachmaninova, Musorgského, Dvořáka, Smetanu, Suchoňa a Schneidera-Trnavského. Predstavia sa poprední operní sólisti Jolana Fogašová, Terézia Kružliaková, Adriana Kučerová, Michal Lehotský, Peter Mikuláš, Sergej Tolstov s klavírnym sprievodom Branka Ladiča a Jozefa Katráka," dodala Pažítková.

Vstupenky budú v predaji len on-line. Tých divákov, ktorí namiesto vrátenia vstupného za zrušené predstavenia požiadali o voucher alebo majú k dispozícii darčekovú poukážku, žiada SND o to, aby napísali na e-mailovú adresu objednavky@snd.sk.

Komentáre