Hudba a film

Spider-Man: Bez domova

"Už o necelý mesiac nás čaká najväčšia filmová udalosť tohto roku! Po udalostiach Spider-Man: Ďaleko od domova sa Peter Parker ocitá v ťažkej pozícii, keďže jeho identita bola odhalená celému svetu."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 19. novembra 2021 11:23
SPIDER-MAN: BEZ DOMOVA (SPIDER-MAN: NO WAY HOME) Foto: Itafilm
Rozhodne sa preto vyhľadať pomoc Doctora Strangea, ktorý by vďaka svojim magickým schopnostiam mohol napraviť napáchanú škodu. Presný opak je však nezastaviteľnou skutočnosťou a v Spideyho svete sa otvoria všetky možné vesmíry, ktoré postavia do jeho cesty tých najzlovestnejších záporákov akým hrdinovia v pavúčich kostýmoch čelili. Prídu Peterovi na pomoc aj jeho ďalšie alternatívne verzie?

V hlavnej úlohe sa ako Spider-Man opäť predstaví sympatický Tom Holland. Taktiež sa ukáže Benedict Cumberbatch (Sherlock) ako Doctor Strange, Zendaya (Euphoria) ako MJ, či Jacob Batalon (Spider-Man: Ďaleko od domova) ako Ned, ktorých sme spoznali v predchádzajúcich Marvel filmoch.

Môžeme sa však tešiť aj na dlho očakávaný návrat dobre známych tvárí z pôvodných Spider-Man filmov, Alfred Molina (Spider-Man 2) ako Doc Ock, Willem Dafoe (Spider-Man) ako Green Goblin, či Jamie Foxx (The Amazing Spider-Man 2) ako Electro.



SPIDER-MAN: BEZ DOMOVA
/SPIDER-MAN: NO WAY HOME/
PREMIÉRA: 16. december 2021
ŽÁNER: akčný, dobrodružný, sci-fi
VERZIA: 2D
ÚPRAVA: slovenské titulky, slovenský dabing, maďarský dabing
PRÍSTUPNOSŤ: od 12 rokov
DĹŽKA: 149 minút
KRAJINA PÔVODU: USA
RÉŽIA: Jon Watts
SCENÁR: Chris McKenna, Erik Sommers
PRODUKCIA: Kevin Feige, Amy Pascal
HRAJÚ: Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon

Komentáre