Hudba a film

Speváčka Janais predstavuje klip k piesni Naveky

"V piesni Naveky opisuje Janais silu manželského zväzku a podporuje vzťahy, ktoré už zažili tú najkrajšiu prvotnú zamilovanosť a zároveň úspešne zvládli prekonať aj niekoľko ťažších chvíľ."

TASR, 9. júna 2019 9:00
Speváčka Janais. Foto: Soul for Show
Speváčka Janais predstavuje v týchto dňoch videoklip k piesni Naveky. Je to už štvrtý singel z albumu Ilúzie, ktorý vydala v októbri minulého roka. Tými predchádzajúcimi boli Nad hladinou, Shoulder a Blízko. TASR informovala PR manažérka Mirka Brindová.

V piesni Naveky opisuje silu manželského zväzku a podporuje vzťahy, ktoré už zažili tú najkrajšiu prvotnú zamilovanosť a zároveň úspešne zvládli prekonať aj niekoľko ťažších chvíľ. Videoklip Naveky práve preto vizuálne podčiarkol krásu svadobných dní niekoľkých manželských párov.



Janais (civilným menom Jana Kothajová, za slobodna Jana Dzurišová, *2.12.1983, Prešov) začínala ako speváčka gospelových piesní. V roku 2009 vydala debutový album Svetaboj. V národnom kole piesňovej súťaže Eurosong 2009 zaujala skladbou Taram ta rej a vo finále obsadila ôsme miesto. Vo februári 2013 vydala druhý album Eufória. Okrem duetu s Martinom Husovským z Komajoty či spolupráce so známym textárom Vladom Krauszom album obohacujú aj anglické skladby a francúzske šansóny priamo z pera samotnej speváčky. V decembri 2015 vydala tretí album Vianočná Janais, na ktorý zaradila najznámejšie slovenské koledy v originálnych úpravách. Súčasťou albumu je duet Biela pieseň so Zuzanou Smatanovou.

Komentáre