Hudba a film

Scooby Doo prichádza do kín

"Scooby Doo prichádza do kín – animovaný film SCOOB! prinesie príbeh najobľúbenejšieho psieho strachopuda."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 17. júla 2020 15:11
Scoob! Foto: Continental film
Kto by ho nepoznal? Scooby-Doo patrí medzi najobľúbenejšie postavičky animovaných televíznych seriálov i niekoľkých filmov. Teraz prichádza na plátna kín ako celovečerná animovaná snímka, ktorá zabaví celú rodinu. Film SCOOB! v kinách od 23. júla vyrozpráva príbeh o tom, ako sa pojašený pes spoznal so svojimi ľudskými kamarátmi a spoločne zažili dobrodružstvo väčšie, než si dokázali predstaviť.

Shaggy Rogers, Fred Jones, Velma Dinkley a Daphne Blake sú kamaráti, ktorí už od detstva riešia tajomné prípady po celom svete, spoločne s výrazným pomocníkom – Shaggyho psím maznáčikom – Scoobym-Doo. Najväčšia záhada ich však ešte len čaká, keď si maskovaný hrdina Blue Falcon najme Shaggyho a Scoobyho, aby zmaril úsilie zloducha Dicka Dastardlyho spôsobiť psiu apokalypsu... Podarí sa svojskej skupine zachrániť svet?

Do našich kín príde SCOOB! v slovenskom znení. Dabingovému režisérovi Jánovi Strapcovi, ktorý je v hudobnom svete známy ako raper Strapo, sa podarilo obsadiť množstvo zaujímavých hereckých mien, medzi nimi aj niektoré z hlasov, ktoré si fanúšikovia môžu pamätať z televízneho seriálu. K svojim úlohám sa vrátia Marián Slovák ako Scooby-Doo aj Miro Noga ako Shaggy. Pridajú sa k nim Táňa Pauhofová (Velma), Bianka Bucková (Daphne), Michal Hallon (Fred), Daniel Fischer (mladý Shaggy) Dušan Cinkota (Blue Falcon) a Peter Kočiš (Dick Dastardly). Snímku, ktorá predstavuje Scoobyho novej generácii divákov a diváčok, prinesie na filmové plátna distribučná spoločnosť Continental film.


Scoob!
Premiéra: 23. júla 2020
Originálny názov: Scoob!
Krajina pôvodu: USA
Žáner: animovaný, rodinný, komédia
Dĺžka: 94 min.
Jazyková verzia: slovenský dabing
Odporúčaná prístupnosť: tento film je prístupný pre všetky vekové kategórie
Formát: 2D
Réžia: Tony Cervone
Scenár: Kelly Fremon Craig, Matt Lieberman
Hrajú v slovenskom znení: Marián Slovák, Miroslav Noga, Viktor Horján, Táňa Pauhofová, Dávid Hartl
a ďalší

Komentáre