Hudba a film

S filmom Ibiza sa môžete vybrať na bláznivú dovolenku

"S filmom Ibiza sa práve teraz môžete v kine vybrať na bláznivú dovolenku."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 25. júla 2019 12:21
S filmom Ibiza sa práve teraz môžete v kine vybrať na bláznivú dovolenku Foto: Continental Film
Šialené párty, davy polonahých oslavujúcich tiel a ohlušujúca elektronická hudba spoza každého rohu. Nočný život aj v denných hodinách - to je španielska Ibiza, prekypujúca energiou! Nie celkom ideálna voľba pre pokojnú rodinnú dovolenku. Alebo vás komédia s názvom známej letnej destinácie presvedčí o opaku?
S filmom Ibiza sa práve teraz môžete v kine vybrať na bláznivú dovolenku Foto: Continental Film

Philippe a Carole sa prednedávnom stretli. Obaja sú rozvedení. Zamilovali sa do seba až po uši a Phillipe urobí čokoľvek, aby si na svoju stranu získal Caroline deti, ktoré z neho nie sú práve nadšené. Navrhne jej synovi, že ak urobí maturitu, môže vybrať letnú dovolenku. A... hurá na Ibizu! Phillipova predstava o vidiecke rodinnej idylke sa rýchlo rozplýva a nastáva čas nabrať sily na najdivokejšiu jazdu svojho života.

V hlavnej úlohe francúzskej komediálnej novinky sa predstaví Christian Clavier, známy z úspešného filmu Čo sme komu urobili?. Ako sa v Ibize ukáže, je ideálnym tatkom na poriadnu párty a vďaka nemu dostáva aj filmový žáner „nepodarené prázdniny“ úplne nový rozmer. O svojom hrdinovi hovorí: „Je to veľmi empatická postava – chce, aby všetkým bolo dobre. To ale neznamená, že nemôže byť neobyčajne neobratný, niekedy až otravný, smiešny, a zároveň sympatický!
S filmom Ibiza sa práve teraz môžete v kine vybrať na bláznivú dovolenku Foto: Continental Film

Všetkými týmito polohami si Phillipe vo filme skutočne prejde a publikum sa na ňom (a s ním) bude skvele zabávať. Režisér Arnaud Lemort považuje za kľúčové spojenie postáv a prostredia, ktoré je pre všetky z nich neznámym: „Bolo veľmi zábavné umiestniť túto rodinu do takéhoto prostredia. Je to veľký šok! Stretol som na Ibize mnoho rodičov a detí podobných postavám z filmu a myslím, že najlepší spôsob, ako sa naozaj spoznať, je spoločne zažiť neobvyklé dobrodružstvo, ktoré nás naučí postaviť sa doteraz neznámym prekážkam.

Novovzniknutá rodina tak bude musieť prekonávať množstvo úsmevných prekážok na plátnach slovenských kín práve v týchto dňoch. Film Ibiza do distribúcie prináša spoločnosť Continental film.

Komentáre