Hudba a film

Originálny vianočný darček: Čo tak Müller s podpisom?

"Slovenský spevák Richard Müller pripravil pre svojich fanúšikov milé vianočné prekvapenie – pri objednaní CD dostanete ako bonus podpis aj venovanie."

Veronika Rosputinská, 13. decembra 2013 6:00
Richard Müller Foto: TASR/František Iván


Obdobie vianočných sviatkov sa nezadržateľne blíži a mnohí z vás si určite lámu hlavu s tým, ako prekvapia a potešia svojich blízkych originálnym darčekom. Ak sú medzi tými vašimi fanúšikovia Richarda Müllera, máme pre vás dobrú správu – Richard si pripravil veľmi milé vianočné prekvapenie.

Pre všetkých fanúšikov, a teda aj pre vás, „zháňačov“ darčekov, je k dispozícii na oficiálnej stránke speváka možnosť objednať si Richardove CD s jeho vlastnoručným podpisom. Ak dokonca pri objednávke napíšete aj presné venovanie, priamo domov k vám dorazí jedinečný vianočný darček. A to všetko bez zhonu a stresu v preplnenom nákupnom centre.

Richard a HLASY


Spevák má spolu so skupinou Fragile za sebou veľké turné HLASY, teda 43 vypredaných koncertov po celom Slovensku a Česku.

„Keď sa na to spätne pozriem, tak sa mi nechce veriť, že sme odohrali 43 koncertov. Niekto z môjho tímu vypočítal, že sme spievali tri a pol dňa nepretržite! To je obrovské číslo. Ale celý tento projekt charakterizuje akási pohoda, radosť, skvelí ľudia a dobré ohlasy. Som spokojný,“ prezradil o turné Richard Müller.



Album HLASY bez použitia jediného nástroja s Richardom naspievali speváci Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík. Tvorcami aranžmánov sú Braňo Kostka, Jana Golisová a Kamil Mikulčík.

„Nevylučujem ďalšiu spoluprácu so skupinou Fragile v budúcnosti. Záleží však aj na druhej strane, pretože Fragile sú veľmi vyťažená kapela. Mám kopec pekných piesní, ktoré by boli na toto aranžmán ako stvorené. Bola by škoda, keby sme to nevyužili,“ načrtol možnosť spolupráce Richard Müller.

Album HLASY sa stal najpredávanejším titulom na Slovensku už v priebehu turné a Richard Müller aj skupina Fragile si za neho prevzali dvojitú platinovú platňu.

Komentáre