Hudba a film

Queen Symphonic: Bratislava sa dočká už dlho plánovaného koncertu

"Hudobná show Queen Symphonic - Bratislava sa konečne dočká už dlho plánovaného koncertu, ktorý sa niekoľkokrát odkladal, pozor bude na novom mieste a v novom termíne!"

TASR, 10. apríla 2022 10:10
Queen Symphonic Foto: JVS Group

Veľkolepá hudobná show Queen Symphonic: A Rock Band & Orchestra Experience obsadená speváckymi hviezdami londýnského West Endu presúva svoju slovenskú premiéru na 10. 6. 2022 do NTC arény v Bratislave. Pôvodný termín ako aj miesto konania sa presúva z Incheba Expo arény do NTC arény Bratislava. Všetky vstupenky zakúpené na pôvodný koncert zostávajú v platnosti.

Jedinečné spojenie symfonického orchestra a živej rockovej skupiny odohrá najznámejšie hity ikonickej britskej skupiny Queen. Na predstavení sa podielal samotný gytarista Queen-Brian May. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na hity ako I Want it All, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody a mnoho ďalších, v podaní niekoľkých ďalších hudobníkov.

Bratislava sa konečne dočká už dlho plánovaného koncertu, ktorý sa niekoľkokrát odkladal.

„Sme veľmi radi, že sa nám konečne podarilo nájsť vhodný termín koncertu, ako aj nové miesto konania. Koncert sme museli presunúť z Incheba Expo Arény do NTC arény v Bratislave. NTC aréna je menšia, má dobrú akustiku a bude pre návštevníkov komfortnejšia. Sedenie bude upravené tak, aby každý návštevník, ktorý si zakúpil vstupenku dostal adekvátne miesto sedenia,“ hovorí o pripravovanom koncerte riaditeľ produkcie usporiadateľskej agentúry JVS GROUP, Petr Suchánek.



Pozor zmena termínu ako aj zmena miesta konania:
Nový termín Queen Symphonic A Rock Band & Orchestra Experience:
10. 6. 2022 NTC aréna v Bratislave.


Prosíme všetkých fanúšikov, ktorí si zakúpili vstupenky, aby si ich skontrolovali a zobrali na vedomie nový termín koncertu na 10.6.2022 na novom mieste - NTC aréna Bratislava.

Vstupenky zostávajú platné a sedenie v aréne bude maximálne prispôsobené pôvodnému plánografu.
Vstupenky na koncert stále k dispozícii v sieti Ticketportal.


Komentáre