Hudba a film

Po úspešnom koncerte v Košiciach sa Sting predstaví aj v Bratislave

"Prekvapením tohtoročnej koncertnej šnúry je i hudobný hosť, ktorý Stingov koncert otvára."

TASR, 15. októbra 2022 10:03
Vystúpenie Stinga, dlhoročnej osobnosti svetovej hudobnej scény v Steel Aréne v Košiciach, foto z archívu. Foto: TASR/Roman Hanc

Po mimoriadne úspešnom koncerte v Košiciach v rámci My Songs Tour sa Sting predstaví aj bratislavskému publiku. Hudobnými cenami ovenčený anglický spevák uvedie v Bratislave svoje najväčšie hity, ale aj novinky z albumu The Bridge 30. októbra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. TASR o tom informovala PR manažérka Janka Marczellová.

Dodáva, že legendárny Sting slovenské publikum, jeho interakciu a energiu vždy veľmi oceňoval. "Posledné roky sa do našich končín vracal každoročne. Jeho zvyk však prerušila pandémia a termíny koncertov sa niekoľkokrát presunuli. Niekoľkoročná pauza však umožnila vylepšenie jeho My Songs Tour, s ktorým sa spevák v Bratislave naposledy predstavil pred tromi rokmi," pripomína Marczellová.

Návštevníci bratislavského podujatia môžu v porovnaní s posledným koncertom v hlavnom meste očakávať efektnú pódiovú scénu plnú svetiel a obrovských LED obrazoviek, na ktorých sa počas koncertu striedajú animácie s videom či Live zábermi. "Okrem hudobného zážitku si tak fanúšikovia užijú aj vizuálne a nielen pohľadom na megahviezdu a jeho skvelú kapelu," poznamenala.

Prekvapením tohtoročnej koncertnej šnúry je i hudobný hosť, ktorý Stingov koncert otvára. O ´warm up´ sa postará jeho mladšia kópia, syn Joe Sumner. "Okrem vizuálnej podoby gény nezaprie ani farbou hlasu. Priaznivci Stinga si tak počas 30 minút vypočujú (možno) jeho nástupcu, ktorý má všetky predpoklady ísť v otcových šľapajach," uzavrela Marczellová.

Na konci septembra Sting koncertoval v Košiciach.



Komentáre