Hudba a film

Peter Bič Project vyhrali Ota a vyrazili na turné

"Labyrint Tour bolo na programe už na jar. Pre koronavírus odštartovalo až tento týždeň."

TASR/Webmagazin.sk, 11. septembra 2020 13:24
Peter Bič a Viktória Vargová pri preberaní ceny OTO v kategórii hudobná skupina roka 2019. Foto: Milan Krupčík


Začiatkom septembra si skupina Peter Bič Project odniesla z gala večera OTO cenu pre najlepšiu hudobnú skupinu minulého roka. Bolo to ich prvé víťazstvo v diváckej ankete. Frontman a zakladateľ skupiny Peter Bič sa poďakoval fanúšikom prostredníctvom kamier a vyjadril radosť, že tak bude môcť urobiť už aj na koncertoch. „Ďakujem ešte raz, všetkým, ktorí nám poslali svoj hlas. Je to neopísateľný pocit, cenu OTO sme získali po prvýkrát. Tešíme sa na ľudí na koncertoch, aby sme im to mohli povedať aj osobne“ hovorí Peter Bič. „Všetko pozorne sledujeme, celú situáciu okolo korony, a naše koncerty budú spĺňať všetky odporúčania a nariadenia."

Labyrint Tour, ktoré sa malo uskutočniť už na jar, začalo nakoniec tento týždeň v Trnave v kine Hviedza a pokračovalo v bratislavskom In Parku. "Bolo to skvelé, môcť zas hrať naživo pre našich fanúšikov, hoci v Trnave v komornejšej atmosfére a s dodržiavaním všetkých opatrení," povedal pre Webmagazín Peter Bič. "Ľudia mali naozaj disciplinovane rúška, čo bol aj pre nás veľmi zvláštny pocit, ale práve preto oceňujeme, že vydržali, zabávali sa a spievali s nami až do konca."
Foto: Peter Bič Project

Labyrint Tour bude pokračovať v októbri. Okrem Petra Biča a speváčky Viktórie Vargovej tvoria kapelu basgitaristka Martina Timková, huslista Fero Jano, bubeník Edo Kišš a na klávesy hrá Rasťo Boroš.

Peter Bič Projekt - Labyrint Tour 2020 bude pokračovať v týchto mestách a miestach:
1. 10. 19:00 - Dom kultúry Podborová, Zvolen
2. 10. 19:00 - Piano Club, Trenčín
3. 10. 19:00 - Barmuseum, Martin
7. 10. 19:00 - Kunsthalle (Hala umenia), Košice

Komentáre