Hudba a film

Nový film z My Hero Academia mieri do kín

"Priprav sa na anime jazdu roka!"

WEBMAGAZIN.sk-OTS, včera 13:34
Foto: Itafilm
V novom elektrizujúcom anime My Hero Academia: You're Next má takmer každý mladý človek nejakú zvláštnu superschopnosť, ale to ešte z neho nerobí automaticky superhrdinu. Ako ju použije v súboji s novou úlisnou hrozbou? Fanúšikovia anime alebo manga, pripravte sa na pecku, na ktorú pobežíte do kina spolu s kamošmi! Už 10. októbra 2024 sa na veľké plátna dostane My Hero Academia: You're Next. Štvrtý film na motívy rovnomennej mega-úspešnej série je originálnym samostatným príbehom a zavedie ťa do obdobia pred finálnym súbojom medzi hrdinami a zloduchmi. Spoznáme novú hrozbu, ktorá sa ukrýva pod maskou strážcu mieru s tými najodpornejšími úmyslami. Trailer je už vonku, pozri si ho tu.

Príbeh My Hero Academia: You're Next vznikal pod dohľadom Kohei Horikoshiho, tvorcu pôvodnej mega-úspešnej mangy. Po úspechu predchádzajúcich filmov série, vrátane hitu World Heroes' Mission z roku 2021, ktorý zarobil vyše 46,9 milióna dolárov, sa máme na čo tešiť. Novinka je plná akcie, emócií a zvratov, a fanúšikov zaručene dostane do varu.


Zloduch v prestrojení mierotvorcu
Po obrovskej bitke, ktorá zanechala Japonsko v ruinách, sa náhle objaví mohutná zlovestná pevnosť a pred našimi hrdinami Dekuom a jeho partou stojí postava, ktorá nápadne pripomína Symbol mieru z minulosti, All Mighta. Nový "hrdina" Dark Might však nie je tým, za koho sa vydáva, a jeho plány sú všetko, len nie mierové.

Záhadné postavy aj starí známi
V Dark Mightovej družine je Anna, mladá žena s neznámou schopnosťou (Quirkom), ktorá sa dostáva do hľadáčika Giulia - chladnokrvného chlapíka, čo vyzerá ako sluha. Aké je ich skutočné prepojenie s Dark Mightom? Dokážu Deku, Bakugo a Todoroki so spolužiakmi zastaviť Dark Mighta a jeho temné plány, v ktorých zohráva úlohu aj zločinecká organizácia pod vedením Golliniovcov?

Príbeh, ktorý pokračuje,...
Seriál My Hero Academia sleduje osudy študentov UA High School vo svete, kde väčšina populácie má rôzne superschopnosti, volajú ich Quirky. Deku a jeho spolužiaci zdolávajú náročné výzvy, aby sa stali skutočnými hrdinami a prevzali štafetu po All Mightovi, bývalom hrdinovi číslo 1. Dávajú na frak zloduchom, ktorí svoje Quirky sebecky zneužívajú proti ostatným.

...ale netušil si, že manga o hrdinských študentoch valcuje až takto:

- vyše 100 miliónov predaných výtlačkov celosvetovo
- ako seriál vychádza od r. 2014 v Shueisha's Weekly Shonen Jump
- niekoľkokrát sa objavila v rebríčku bestsellerov The New York Times
- od prvej TV adaptácie v r. 2016 vzniklo sedem anime sérií a štyri samostatné filmy (tento je štvrtý)
- prvé tri dlhometrážne filmy zarobili vyše 100 miliónov USD
- momentálne asi najpopulárnejší anime seriál na svete: 14 Anime Awards, fičí na Netflixe
- mobilnú hru si stiahlo 4,5 milióna ľudí

Takže ak máš rád explozívnu akciu cez celé plátno, úžasné bojové scény a príbehy o priateľstve a odvahe, nenechaj si ujsť nadupanú anime novinku My Hero Academia: You're Next, v kinách už 10.októbra.

Komentáre