Hudba a film

Novinka Quentina Tarantina je jeho najúspešnejším filmom

"Milujú ju diváci aj kritici. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 2. augusta 2019 11:54
Vtedy v Hollywoode Foto: Itafilm
Film Vtedy v Hollywoode v hlavných úlohách s Leonardom DiCapriom a Bradom Pittom má za sebou úspešnú americkú premiéru
Vtedy v Hollywoode Foto: Itafilm

Brad Pitt, Leonardo Dicaprio, Margot Robbie, Al Pacino, štýlová hudba, nablýskané autá a filmový svet Hollywoodu 60. rokov. Najočakávanejší film leta je tu! Už čoskoro sa v slovenských kinách totižto objaví novinka režiséra Quentina Tarantina s názvom Vtedy v Hollywoode. Deviaty film kultového filmára plný hereckých hviezd má už za sebou svoju americkú premiéru a zamilovali si ho diváci aj filmoví kritici. O tom svedčí aj premiérový víkend, počas ktorého film v USA zarobil viac než 41 miliónov dolárov, vďaka čomu v tomto rebríčku predbehol aj Tarantinovu snímku Nehanební bastardi. Kritici majú na film rovnaký názor, film považujú za jeden z najlepších Tarantinových filmov a hovoria o hereckom koncerte jeho hlavných hviezd.



V deviatom filme kultového režiséra Quentina Tarantina sa televízny herec Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) a jeho dlhoročný kaskadér Cliff Booth (Brad Pitt) rozhodnú presadiť pri filme na konci zlatej éry Hollywoodu v roku 1969 v Los Angeles.
Vtedy v Hollywoode Foto: Itafilm

Tarantino, dvojnásobný držiteľ Oscara, je zároveň aj autorom scenára k filmu. Spomínané herecké obsadenie v snímke Vtedy v Hollywoode dopĺňajú ďalšie známe tváre - Kurt Russell ( Strážcovia Galaxie 2), Dakota Fanning (Súmrak), Damian Lewis (Homeland) či Bruce Dern (Nebraska). Podobne ako vo väčšine svojich filmov, aj v novinke Tarantino nevyužíva filmovú hudbu, ale hrá sa so známymi hitmi, ktoré tvoria dokonalý podmaz k slnečnému Hollywoodu 60. rokov minulého storočia.

Novinku Quentina Tarantina - Vtedy v Hollywoode - si budete môcť v slovenských kinách vychutnať už o dva týždne od 15. augusta 2019. Na vaše plátna ju prinesie spoločnosť Itafilm.

ONCE UPON A TIME... IN HOLLYWOOD
ŽÁNER: dráma, komédia
PREMIÉRA: 15. 08. 2019
RÉŽIA: Quentin Tarantino
SCENÁR: Quentin Tarantino
PRODUKCIA: David Heyman, Shannon McIntosh, Quentin Tarantino
HRAJÚ: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russell, Al Pacino, Dakota Fanning, Timothy Olyphant
PRÍSTUPNOSŤ: od 15 rokov
JAZYKOVÁ VERZIA: slovenské titulky

Komentáre