Hudba a film

Marián Čekovský prichádza s novým singlom a textom od Milana Lasicu

"Album Mariána Čekovského BEST ON vyšiel na konci roka 2019. Po skladbe To si nedám len tak vziať prichádza s ďalším singlom Po polnoci. Tá tiež oslavuje život, ale skôr z jeho mužského pohľadu. Text napísal Milan Lasica, hudbu zložil Marián Čekovský, pieseň spolu s ním naspieval Martin Mihalčín, a recituje Robo Roth."

TASR/Webmagazin.sk, 19. mája 2020 15:38
Foto: TASR Stana Topoľská


Ku skladbe vznikol aj videoklip, ktorý potvrdzuje, že každý chlap má občas túlavé topánky. A keď práve nechodí, tak sa vezie. Skladba Po polnoci sa stala aj "harlejáckou" hymnou. Marián Čekovský je totiž vášnivý motorkár a tak do nového klipu pozval prešovských harlejákov, medzi ktorými má veľa priateľov, ikonického jazdca rally Igora Drotára a speváka Martina Mihalčína z Heľeniných Očí, s ktorým skladbu naspievali ako duet.
Východné Slovensko patrí nielen medzi muzikantské, ale aj motorkárske bašty. Marián Čekovský spája vo svojej novinke Po polnoci oba tieto svety.

Marián Čekovský, z videoklipu Po polnoci. Foto: TASR


Skladba Po polnoci je venovaná motorkám, pretože chlapi považujú motorky za svoje lásky, ktorým dôverujú, tak ako svojím ženám. „Je to motorková láska, chlap motorku považuje za svoju ženu, dôveruje jej. A zároveň je pesnička venovaná ženám, aby vedeli, ako my chlapi prežívame naše detské roky aj vo vyššom veku a nazývame to láskou. Jazdenie na motorke je pasia a veľký relax, ktorý si s nami užívajú aj motorkárky. Musím ich pochváliť za to, že sú z kategórie dobrých jazdcov.“



Dôležitú úlohu na seba vo videoklipe zobral dlohoročný automobilový pretekár a legenda Igor Drotár, ktorý má za sebou množstvo úspechov v rally pretekoch. V tomto tvorcovia videoklipu stavili na jasný kontrast. Rýchle auto a pohodové motorky. "Sú tak odlišné a pritom spolu tvoria akúsi jednotu. Pre mňa jasný, motoristický Jin a jang,“ dodáva Marián Čekovský.

Komentáre