Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Escape Room a Nová šanca

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry."

Webmagazin.sk, 3. januára 2019 8:00
Záber z filmu Escape room. Foto: Itafilm

Escape Room


Známy hororový režisér Adam Robitel (Insidious: Posledný kľúč) prináša príbeh šiestich ľudí, ktorí prijali pozvanie do tajomnej escape room. Netrvá dlho, kým si uvedomia, že z tejto hry sa nedá uniknúť... treba ju prežiť.



Nová šanca


Maya (jennifer Lopez) oslavuje 43-tie narodeniny a má jediné želanie – aby po 15 rokoch práce v obchode získala pozíciu vedúcej. Nikdy síce nebola manažérkou, ale pozná svojich zákazníkov a neustále prichádza s novými nápadmi ako vyhovieť ich požiadavkám. Vysnívané miesto však dostane kolega, ktorý má ten správny titul a CV. Napriek tomu, že ju priateľ Trey (Milo Ventimiglia) a najlepšia kamarátka utešujú, že to neznamená koniec, Maya si neverí. Po šyridsiatke sa predsa nedá začínať odznova! Pomôže jej narodeninový darček od synovca – dokonale prehľadný a kompletne vymyslený životopis, vďaka ktorému úspešne absolvuje pracovný pohovor vo veľkej firme. Zdá sa, že Maya stojí na prahu svojej novej kariéry...



Láska bez hraníc


Ľúbostný príbeh sprostredkovaný okom pavúčieho dronu. Nad ropovodom a krajinou severoafrickej púšte sa objaví robot podobný pavúkovi. Vyzerá, akoby sondoval horizont. Na opačnom konci sveta v Amerike, Gordon – operátor dronu a strážca ropovodu – skúma zničenú krajinu zo svojho monitoru. Stratený vo svete, ktorému prestáva rozumieť, začína ho fascinovať mladá Ayusha, sľúbená staršiemu mužovi, ktorého nemiluje. Napriek vzdialenosti, spoločnému strachu a nedokonalej komunikácii, urobí Gordon všetko pre to, aby pomohol Ayushi uniknúť osudu, a postupne sa do nej zamiluje.



Hovory s TGM


Jan Budař ako Karel Čapek a Martin Huba ako T. G. Masaryk excelujú v príbehu jedného z najslávnejších rozhovorov našej histórie. Filmové „Hovory s TGM“ prinášajú na plátna kín nečakané napätie, emócie a stret dvoch významných mužov.

Komentáre