Hudba a film

Katka Koščová odohrá Vianočný koncert online

"Spolu so svojimi muzikantmi originálne spracovali tradičné slovenské koledy a tiež niekoľko svetových vianočných hitov ."

TASR/Webmagazin.sk, 21. decembra 2020 14:16
Bez popisu Foto: Vlastimil Slávik

Uz zajtra, v utorok 22. decembra o 19tej hodine môžete prostredníctvom online vysielania zažiť jedinečný vianočný koncert Katky Koščovej a jej hudobníkov z krásnej historickej sály PKO Čierny orol v Prešove.
Katka je jedna z mála slovenských interpretov, ktorí majú pripravený skutočne rýdzo vianočný repertoár. Spolu so svojimi muzikantmi originálne spracovali tradičné slovenské koledy a tiež niekoľko svetových vianočných hitov (Santa Claus is coming to town, Let it snow...). Na svojich koncertoch tvorí čarovnú vianočnú a sviatočnú náladu. Katka zaspieva v sprievode klavíristu Daniela Špinera, ďalej zahrá Viliam Cicoň na kontrabas, Miroslav Szirmai na perkusie, Michal Brandys na gitaru a diváci sa môžu tešiť tiež na sláčikové kvarteto v zložení Karolína Krigovská – husle, Kamila Dujavová – husle, Martin Jeriga – viola, Thomas Bertolloti – violončelo.
Online koncert z prešovského PKO odohrala Katka Koščová s hudobníkmi už na jeseň. Foto: Michal Pivovar

"Advent a Vianoce sú mojim najobľúbenejším obdobím v roku, a zároveň je decemberzvyčajne našou najsilnejšou koncertnou sezónou. Tohto roku je to z objektívnych dôvodov inak, preto sa veľmi tešíme, že môžeme odohrať aspoň zopár online koncertov a ostať tak aspoň touto formou v kontakte s divákmi," hovorí speváčka.
Koncert bude na sociálnych sieťach prístupný zdarma, no dobrovoľne ho môžete podporiť zakúpením online vstupenky, alebo dobrovoľným príspevkom. Viac informácií nájdete na Facebooku Katky Koščovej.

Komentáre