Hudba a film

Karmen Pál-Baláž prichádza s novým singlom Nie je to len mnou

"Po vydaní svojho debutového albumu Kúzlo v roku 2019 predstavuje nový singel."

TASR, 16. marca 2021 13:22
Na snímke speváčka Karmen Pál-Baláž. Foto: Lukáš Koska

Speváčka Karmen Pál-Baláž prichádza s novým singlom aj s novou kapelou. Po vydaní svojho debutového albumu Kúzlo v roku 2019 predstavuje nový singel Nie je to len mnou. TASR informoval PR manažér Tomáš Karpel.

„Pesnička vzišla z novej hudobnej spolupráce s gitaristom, kamarátom a autorom skladby. Volá sa Ján Kmec,“ približuje vznik novinky Karmen a dodáva: „Som rada, že ma s ňou oslovil. Urobila som menšie úpravy v melodických linkách a s gitaristom z mojej novej kapely, Filipom Kluknavským, sme sa pustili do nahrávania v štúdiu HookFabrique. Filip sa producentsky postaral aj o výsledný zvuk skladby.“

„Všetko sa mi zdalo byť také zdĺhavé, posúvali sa nám termíny z dôvodu opatrení. Ale na to si už pomaly, ale isto zvykám, keďže pred rokom som natáčala videoklip po povinnej dvojtýždňovej karanténe. Napriek tomu, že to bol zdĺhavý proces, všetko má svoj správny čas a myslím si, že výsledok stojí za to. Prajem si, aby som už mohla opustiť okres, stretnúť sa s kapelou v Košiciach, zahrať si a v neposlednom rade vystúpiť na pódiu. S novou kapelou máme nacvičený repertoár, ale minulom roku sme spoločne odohrali prvý koncert až on-line. Teším sa z novej pesničky, som šťastná z toho, že môžem priniesť do tohto obdobia kultúrneho ticha niečo nové, a hlavne pozitívne,“ doplnila Karmen.

Komentáre