Hudba a film

Legenda filmovej hudby príde do Bratislavy na vlastnú žiadosť

"Po takmer vypredaných koncertoch v Prahe, Paríži, Berlíne, Viedni a Budapešti sa teší na Bratislavu!"

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 3. februára 2014 6:30
Foto: JVS Group
JVS GROUP usporiada dňa 5. apríla 2014 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave SLOVNAFT Aréne, jediné exkluzívne vystúpenie autora tých najznámejších filmových melódií Maestra Ennio Morricone.

Slávny taliansky hudobný skladateľ Ennio Morricone už pomaly, ale isto smeruje svoje kroky do Českej republiky, kde sa v nedeľu 9. februára 2014 o 20.hodine pod jeho vedením rozoznejú známe melódie nielen filmovej hudby v podaní 170-členného symfonického orchestra. V túto chvíľu je kapacita O2 Arény vypredaná. K dispozícii sú už len posledné vstupenky do sekcie VIP. Tí, ktorí pražský koncert nestihnú však nemusia smútiť.
Na žiadosť samotného Maestra Morricone bolo pridané ešte jedno vystúpenie v Bratislave a to 5. apríla 2014 o 20.hodine v Slovnaft Aréne na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

V minulosti v Prahe nahrával svoje hudobné diela s Českým symfonickým orchestrom. Naposledy to bolo aj pri filme Najvyššia ponuka, za ktorý koncom minulého roku obdržal Európsku obdobu ceny Oscar, cenu Európskej Filmovej Akadémie EFA.

Záujem o koncerty Maestra Morriconeho je naozaj veľký aj v rámci celej európskej časti jeho turné. Vystúpenia v Berlíne aj v Paríži sú beznádejne vypredané. Na koncertoch v Zürichu a vo Viedni zostávajú v predaji posledné stovky vstupeniek a predpokladá sa, že vstupenky zmiznú v najbližšom období.
Foto: TASR/AP

Všetkých, ktorí si stihli zaobstarať vstupenky určite čaká nezabudnuteľný hudobný zážitok. S istotou môžeme sľúbiť, že zaznejú tie najznámejšie filmové melódie, akými určite sú skladby z filmov Vtedy na západe, Profesionál, Kill Bill, Pre pár dolárov, Bio Raj, či Malena.

Tí, ktorí si vstupenky v Prahe, Viedni a Budapešti ešte nestačili zabezpečiť určite poteší správa o tom, že tento osemdesiatpäťročný umelec, ikona filmovej hudobnej scény vzhľadom k veľkému záujmu na svoju vlastnú žiadosť pridáva ešte jeden koncert, ktorým bude Bratislava.

Bratislavská Slovnaft Aréna bude mať česť uviesť európsku derniéru, a to 5. apríla 2014. Vstupenky už boli niekoľkokrát zaznamenané ako Top podujatie týždňa a v súčasnej dobe je ich k dispozícii už len 1000kusov.

Vzhľadom k českej úspešnosti počíta usporiadateľ s vypredanou halou. Vstupenky, ktoré by sa mali podľa slov Lucie Nouzovej úplne vypredať počas nasledovných 3 týždňov si ešte stále môžete zakúpiť v sieti Ticket Portal na www.ticketportal.sk.
Pravdepodobne sa bude jednať o poslednú možnosť zažiť na vlastné oči fantastický zážitok z úžasnej hudby a vidieť túto svetoznámu osobnosť.

Vstupenky v cene od 59 ,- Eur v sieti Ticket Portal.

Komentáre