Hudba a film

Aquaman

"Aquaman ponúkne vo formáte IMAX výrazne rozšírený obraz a maximálny filmový zážitok z podmorského sveta."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 5. decembra 2018 8:21
Aquaman Foto: Continental Film/Warner Bros. Pictures
Filmová adaptácia komiksu Aquaman príde do kín 13. decembra a vy si jej fascinujúci vizuál budete môcť vychutnať aj na plátne jedinej slovenskej IMAX kinosály, v bratislavskom kine CINEMAX BORY. Užijete si pritom oveľa viac z atraktívneho hlbokomorského sveta aj zo súbojov na pevnine – obraz bude vo viac ako polovici stopáže filmu rozšírený a odhalí o neuveriteľných 26% viac ako uvidíte v klasickom kine. Okrem unikátnej rozšírenej verzie ponúka technológia IMAX tiež najčistejší obraz a najjasnejšie farby v spojení s najkvalitnejším zvukom, aký môžete v kinách zažiť.

V snímke Aquaman prináša režisér James Wan akčné dobrodružstvo, ktoré sa odohráva v obrovskom, dych vyrážajúcom podmorskom svete siedmych morí. V hlavnej úlohe sa predstaví herec Jason Momoa (Justice League, Hra o tróny) a film odhalí príbeh zrodu Aquamana, ktorý je spolovice človekom a spolovice Atlanťanom. Vezme vás na cestu, ktorá odhalí nielen, kým skutočne je, ale aj to, že sa narodil, aby sa stal... hrdinom.
Aquaman Foto: Continental Film/Warner Bros. Pictures

Okrem Momou sa môžete tešiť na ďalšie hviezdne mená a tváre. Pôvabná Amber Heard (Magic Mike XXL) si zahrá odvážnu bojovníčku Meru, Aquamanovu spojenkyňu na ceste za vlastnou minulosťou. Willem Dafoe (Čata, Spider-Man 2) stvárni hrdinovho vychovávateľa Vulka. Patrick Wilson (V zajatí démonov) sa stane súčasným kráľom Atlantiku, Ormom. Akčná superhviezda Dolph Lundgren (Nezničiteľní) sa predstaví ako Nereus, kráľ atlantického kmeňa Xebel. Viacnásobná držiteľka Oscara Nicole Kidman (Hodiny, Moulin Rouge) stelesní Aquamanovu matku, kráľovnú Atlannu.

Snímku Aquaman z produkcie hollywoodskeho štúdia Warner Bros. do slovenských kín aj na plátno kinosály IMAX v CINEMAX BORY prináša distribučná spoločnosť Continental film.

Komentáre