Hudba a film

Animovaný fenomén v kinách vo filme Máša a medveď: Mášine pesničky

"Do programov slovenských kín pribudla animovaná snímka Máša a medveď: Mášine pesničky, ktorá na plátna prináša obľúbenú dvojicu a jej nečakané dobrodružstvá. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 24. septembra 2020 15:32
Máša a medveď: Mášine pesničky Foto: Continental Film
Tentoraz ich zažijú počas hudobného turné po svete, takže o zábavu na mnoho spôsobov nebude núdza.
Neposedná Máša spolu so starostlivým kamarátom medveďom precestuje naozaj celú planétu. V anglických lesoch sa stane svojským Robinom Hoodom, aby zachránila novú kamarátku. V Mexiku si spoločne užijú horúce rytmy i počasie, namiesto studenej ruskej zimy. Úlohy statočných bojovníkov za spravodlivosť a podlých banditov si postavičky rozdelia pri návšteve amerického Divokého západu. V Číne oslávia tamojší nový rok, lebo jedna novoročná oslava za 365 dní nestačí! A v Indii sa aj s pomocou zázračnej flauty budú snažiť porozumieť stáročným múdrostiam, pričom nazbierajú množstvo nových zážitkov.

Máša a medveď majú seriálový pôvod, vo svete i na Slovensku patria medzi najobľúbenejšie animované seriály pre detské publikum, pričom na platforme YouTube prekonali počtom videní viacero rekordov. Popularita preniesla postavičky z obrazoviek aj na filmové plátna, do ľadových šou, ale aj do detských izieb v podobe hračiek, stavebníc, oblečenia, školských potrieb či cukroviniek. V slovenských kinách si teraz môžu fanúšikovia a fanúšičky vychutnať 13 nových príbehov vo filmovej podobe, ktoré tam prináša distribučná spoločnosť Continental film.


Máša a medveď: Mášine pesničky
Premiéra: 24. septembra 2020
Originálny názov: Masha's Songs
Krajina pôvodu: Rusko
Rok výroby: 2020
Žáner: animovaný, rodinný
Dĺžka: 87 min
Jazyková verzia: slovenský dabing, maďarský dabing
Odporúčaná prístupnosť: tento film je prístupný pre všetky vekové kategórie
Formát: 2D
Hrajú v slovenskom znení: Táňa Pauhofová, Mirka Drínová

Komentáre