Hudba a film

Animovanú záchrannú akciu teraz prináša do kín Medvedík panda v Afrike

"Čo by ste urobili, ak by vašu najlepšiu kamarátku uniesli? "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, včera 12:12
Foto: Continental film
Hlavný hrdina animovanej filmovej novinky Medvedík panda v Afrike neváha ani chvíľu a vydá sa na záchrannú misiu. Z rodnej Ázie sa bude musieť presunúť na iný svetadiel, ktorý nepozná a ktorý skrýva množstvo ohrození, ale zároveň mu umožní nájsť nových kamarátov a prežiť dobrodružstvo, o akom sa mu ani nesnívalo. V kinách sa na cestu s ním môžete vydať práve teraz!

Pandie medvieďa menom Pang a jeho kamarátka, dračica Jielong, si na začiatku príbehu užívajú život v rodných bambusových lesoch južnej Číny. Lenže Jielong je vzácny druh draka a jedného dňa ju unesie zlodušský pavián so svojím krokodílím pomocníkom. Odvážny Pang sa preto rozhodne vydať na dlhú cestu, aby svoju najlepšiu priateľku zachránil.



Nalodí sa na loď, ktorá patrí orangutanovi-námorníkovi a preplaví sa cez oceán do úplne neznámeho sveta. Na ceste spozná množstvo tvorov – od korytnačej rodinky cez nahnevané hrochy, rozvážne gorily, partiu zvedavých hyen, až po bystrého opičiaka, ktorý mu na ceste krásnym starobylým kontinentom bude robiť spoločnosť.
Dračica Jielong sa však medzi časom stane darčekom pre rozmaznaného levieho kráľa Adea. Podarí sa Pangovi svoju kamarátku zachrániť? A je Ade naozaj zloduch, alebo má niekto zo svorky s dračicou iné plány? Všetko nasvedčuje tomu, že Jielong nebude jedinou, koho treba zachrániť...

Animovaný film Medvedík panda v Afrike zabaví nielen detských divákov a diváčky, ale celú rodinu. V kinách práve teraz ponúka príbeh, ktorý vám svojím humorom pošteklí bránice, no naučí vás tiež nebáť sa zástupcov iných kultúr len preto, že sú iní. Do slovenských kín túto novinku priniesla distribučná spoločnosť Continental film.

Komentáre