Hudba a film

Animovaná novinka Pripojení prichádza s prvým trailerom

"Nový animák od tvorcov Spider-Mana a LEGO Príbehu: Obyčajná rodina sa musí spojiť, aby zastavila vzburu robotov."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 5. marca 2020 12:35
Pripojení Foto: Itafilm
Ako to dopadne, keď rodinný výlet pokazí celosvetová vzbura robotov? Aj o tom bude nová rodinná komédia Pripojení od štúdia Sony Pictures Animation, ktoré stojí za megaúspešnou sériou Hotel Transylvánia či oscarovým animákom Spider-Man: Paralelné svety. V nej si budú musieť členovia rodiny Mitchellovcov nájsť cestu jeden k druhému… a zároveň sa postaviť zoči-voči technologickej apokalypse! Pozrite si prvý trailer animáku Pripojení plný humoru, inovatívnej animácie a štýlových akčných scén.



Odkedy tínedžerku Katie prijali na vysnívanú školu, nevie sa dočkať, kým začne vlastný život mimo domu. Jej otec však odchod dcéry nesie ťažko, a tak sa rozhodne, že ju miesto letiska zavezie rovno do školy. Spolu s večne optimistickou mamou, mladším bratom a rodinným mopslíkom sa tak vyberajú na nedobrovoľný rodinný výlet cez celú krajinu, ktorý je však náhle prerušený vzburou robotov. Mobily, chladničky či hriankovače chcú získať vládu nad ľudstvom a zdá sa, že Katie a jej rodina môžu byť jedinou nádejou na jeho záchranu.
Za novým animákom stojí partia talentovaných filmárov, ktorá má na svedomí tie najväčšie animované hity posledných rokov. Producentmi filmu sú Phil Lord a Christopher Miller, režiséri úspešného LEGO Príbehu či producenti oscarového filmu Spider-Man: Paralelné svety. Na režisérsku stoličku sa zas posadil animátor Mike Rianda, známy ako jeden zo scenáristov a režisérov kultového animovaného seriálu Gravity Falls.
Pripojení Foto: Itafilm

Talentovaný tím tvorcov a skvelý príbeh sú zárukou, že Pripojení budú jedným z najlepších animákov roka. Určite si ho nenechajte ujsť s celou rodinou na veľkom plátne.

Animovaná komédia Pripojení sa na našich plátnach objaví so slovenským dabingom 17. septembra. Do vašich kín ju prinesie spoločnosť Itafilm.

PRIPOJENÍ
CONNECTED
PREMIÉRA: 17. 09. 2020
RÉŽIA: Mike Rianda, Jeff Rowe
SCENÁR: Mike Rianda, Jeff Rowe
PRODUKCIA: Phil Lord, Christopher Miller, Kurt Albrecht
HRAJÚ: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Mike Rianda, Eric Andre, Olivia Colman
PRÍSTUPNOSŤ: mládeži prístupný
JAZYKOVÁ VERZIA: slovenský dabing

Komentáre