Hudba a film

Angry Birds vo filme sú späť! Pozrite si prvý trailer

"Vtáky a Krochkáči to opäť roztočia v kinách už túto jeseň."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 23. apríla 2019 14:14
Angry Birds vo filme 2 Foto: Itafilm
Z najhorších nepriateľov je ešte horší tím! Úspešný animák Angry Birds vo filme, ktorú v slovenských kinách videlo vyše 100 000 divákov, prichádza s pokračovaním s názvom Angry Birds vo filme 2. Pozrite si jeho prvý trailer, ktorý prezrádza, že vo svete Vtákov a Krochkáčov existuje aj záhadný tretí ostrov, ktorého obyvatelia predstavujú pre našich hrdinov novú hrozbu. Ak sa chcú zachrániť, musia sa odvekí súperi spojiť… a to nemusí dopadnúť vôbec dobre!



V novinke Angry Birds vo filme 2 sa vrátia všetky vaše obľúbené postavy z pôvodného filmu spolu s hlasmi známych slovenských hercov. Hlavného hrdinu Reda bude opäť dabovať slovenský herec a komik Peter Sklár, trojica jeho kamarátov Chuck, Bomb a Mocný orol bude v slovenčine znieť ako Vladimír Kobielsky, Daniel Dangl a Peter Marcin. Ich kedysi nepriateľovi - teraz novému spojencovi - Krochkáčovi Leonardovi, prepožičia hlas Dušan Szabó.

Nový film podľa populárnej hry je režijným debutom dvojice Thurop Van Orman a John Rice, ktorí v minulosti pracovali napríklad na kultových seriáloch Adventure Time, Rick a Morty či Powerpuff Girls. Scenáristom filmu je Peter Ackerman, ktorý má na svedomí dnes už kultovú animovanú sériu Doba ľadová.

Animák Angry birds vo filme 2 sa v našich kinách objaví so slovenským dabingom už 3. októbra 2019. Na vaše plátna ho prinesie spoločnosť Itafilm.

Komentáre