Hudba a film

Advent v kinách spríjemní animovaný film TROLL: Príbeh o chvoste

"Pokojný život v kráľovstve trollov naruší kliatba..."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 6. decembra 2019 15:37
Advent v kinách spríjemní animovaný film TROLL: Príbeh o chvoste Foto: Continental film
V novom animovanom filme tvorcov Shreka či Madagaskaru sa diváci a diváčky vypravia na nečakané dobrodružstvo so sympatickými hrdinami a krásnym posolstvom. Snímka TROLL: Príbeh o chvoste príde do kín vo štvrtok 12. decembra.

Dobrodružná cesta v príbehu začína, keď trollieho kráľa Groma premení jeho nenávistný bratranec Grimmer na kameň a jeho chvost ukryje v tajomnom Zakázanom lese. Situáciu môže zvrátiť len kráľov syn Trym. Na to, aby zachránil otca a získal späť jeho chvost, má však len 3 dni. Nebezpečná výprava môže ohroziť nielen Tryma a jeho kamarátov, ale už navždy aj pokoj a harmóniu celého kráľovstva, na ktoré si brúsi zuby zákerný Grimmer.
Advent v kinách spríjemní animovaný film TROLL: Príbeh o chvoste Foto: Continental film

Hlasy postavám nového nórsko-kanadského filmu prepožičali skúsení dabingoví herci Michal Domonkoš, Natália Kóšová, Roman Matisko, René Jankovič, Dano Dangl, Peter Sklár, Soňa Norisová, Zuzana Šebová a viacerí ďalší. Film v predsviatočnom období prináša do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film.



TROLL: Príbeh o chvoste
Premiéra: 12. decembra 2019
Originálny názov: Troll: The Tale of a Tail
Žáner: animovaný, dobrodružný
Dĺžka: 90 min.
Jazyková verzia: slovenský dabing
Odporúčaná prístupnosť: bez obmedzenia
Formát: 2D
Réžia: Kevin Munroe, Kristian Kamp
Scenár: Suzanne Bolch, Kevin Munroe, John May, Daxing Zhang
Hrajú v slovenskom znení: Michal Domonkoš, Natália Kóšová, Roman Matisko, René Jankovič, Daniel Dangl, Martin Zaťovič, Peter Sklár, Soňa Norisová, Dušan Kaprálik, Lucia Vráblicová, Lena Košická, Zuzana Šebová, Dušan Szabó, Lukáš Krčmár

Komentáre