Biznis

Vyhraj 500.000 € na žrebe Ohňostroj šťastia

"Túžite vyhrať? Tak neváhajte a urobte si obrovskú radosť ešte dnes a to vďaka Exkluzívnej novinke v rodine žrebov Niké – Ohňostroj šťastia."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 16. júla 2021 9:35
Vyhraj 500.000 € na žrebe Ohňostroj šťastia! Foto: Niké
Poriadne lákadlo, ktorému sa oplatí podľahnúť. Kúpte si parádny žreb Ohňostroj šťastia. Hrajte, zabávajte sa, vyhrávajte. Najvyššia možná výhra je totiž závratných 500.000 eur. Na výhercov však okrem jackpotu čakajú aj ďalšie skvelé výhry v hodnote 20-tisíc, 10-tisíc alebo tisíc eur.

Výstavný dizajn
Žreb Ohňostroj šťastia je doslova neprehliadnuteľný. Hneď na prvý pohľad zaujme blyšťavým zovňajškom. Okrem toho svojou veľkosťou pripomína knižku, ktorá vo svojom vnútri ukrýva hotový poklad. Aký? Predsa výhru pol milióna eur.

Ako na výhru?
Žreb obsahuje päť hracích polí, ktoré sú zakryté stieracou vrstvou. Po jej zotretí sa hneď dozviete o možnej okamžitej výhre. Na žrebe je pritom možný súbeh viacerých výhier. Zotriete stieraciu vrstvu hracieho poľa označeného VÝHERNÉ ČÍSLA, SYMBOLY, PÍSMENÁ, kde sa nachádzajú všetky výherné čísla, symboly a písmená.

Neváhajte a navštívte pobočky Niké, kde si môžete vybrať zo širokej ponuky. Výhry čakajú možno práve na vás! Kompletný prehľad žrebov nájdete tu.

Komentáre