Biznis

Polnoční vyjedači chladničiek nastal Váš čas

"Pre všetkých polnočných vyjedačov svitla nádej – v Lidli teraz môžu získať súpravu exkluzívnych príborov od tradičnej slovenskej značky Berndorf Sandrik."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 24. novembra 2020 12:48
POLNOČNÍ VYJEDAČI CHLADNIČIEK NASTAL VÁŠ ČAS! Foto: LIDL
Poznáme ich, žijú medzi nami a hoci sa snažia maskovať a zapierať, veľmi dobre vieme o ich činoch. Priznanie je poľahčujúca okolnosť, ale čo ak je vinný každý? Pretože taká je pravda, oni sú my a my sme oni. Polnoční vyjedači. Ich výskyt sa zvyšuje priamo úmerne s blížiacimi sa sviatkami. Nie je možné ich zastaviť, pokušenie je priveľké.

Kde kto povie, že s nájazdmi všetkých členov rodiny do chladničiek a špajzí je potrebné sa zmieriť. Šťastie však praje pripraveným a to najchutnejšie sústo sa možno ujde práve tomu, kto bude pripravený najlepšie. Pre všetkých polnočných vyjedačov svitla nádej – v Lidli teraz nájdu súpravu exkluzívnych príborov Berndorf Sandrik.



Za každých 20€ hodnoty nákupu získate od 23. novembra jednu nálepku. Kupón so šiestimi nálepkami znamená fantastickú 80%-nú zľavu na príbor slovenskej značky s tradíciou od roku 1843. Set Berndorf Sandrik pozostávajúci zo stolovej lyžice, vidličky, noža a lyžičky na kávu, získate vďaka vyplnenému kupónu za symbolickú sumu 1,99€. Príbor je možné zakúpiť si počas trvania akcie za plnú sumu 9,99€.
Polnoční vyjedači pamätajte: ak zaútočiť na chladničku, tak s najlepšou zbrojou!

Komentáre