Biznis

New slovak retail

"Nový pôvodný slovenský obchod existuje. Neveríte? Práve toto bude jedna z nosných tém 14. mája 2020 v Bratislave na 4. ročníku retailového festivalu RETAIL INNOVATIONS conference 2020."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 16. februára 2020 11:57
New slovak retail! Aj táto téma už 14. mája 2020 v Bratislave na 4. ročníku retailového festivalu RETAIL INNOVATIONS conference Foto: RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE
Radisson Blu Carlton Hotel privíta už v máji vyše 200 účastníkov ďalšieho ročníka odborného podujatia pre retailových profesionálov Retail Innovations Conference 2020. Event je pôvodným slovenským jednodňovým podujatím pre komunitu profesionálov v obchode a službách. „Každý rok ladíme program a jeho dramaturgiu ako celok, aby ten jeden deň dával účastníkom zmysel. Nejde predsa o párty, alebo kávičku v lobby. Konferencia musí inšpirovať, provokovať, byť dnešná,“ popisuje tvorbu programu spoluzakladateľ festivalu Martin Kadleček.

Podujatie privíta v programe takmer dvadsať vynikajúcich profesionálov zo Slovenska aj zahraničia.. Hlavnú množinu tvoria rečníci a moderátori v troch panelových sekciách. V samostatných vystúpeniach ich doplnia unikátni keynote rečníci s atraktívnym posolstvom.

New slovak retail! nie je iba heslo, je to aj názov tretieho bloku, v ktorom sa predstavia skutočne unikátne pôvodné koncepty, aké si určite zaslúžia pozornosť publika,“ doplnil Martin Kadleček.
Všetky informácie o podujatí, programe a vstupenkách budú postupne pribúdať na stránke www.retail-innovations.com alebo FB konte https://www.facebook.com/retailinnovationshub/.

Komentáre