Biznis

Mondi SCP získalo Národnú cenu za kvalitu a spoločenskú zodpovednosť

"Národná cena za kvalitu a spoločenskú zodpovednosť, ktorú pravidelne organizuje Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, pozná svojich tohtoročných víťazov."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 11. novembra 2022 16:54
Mondi SCP získalo Národnú cenu za kvalitu a spoločenskú zodpovednosť Foto: ECO – INVESTMENT a.s.
Pod záštitou predsedu vlády SR Eduarda Hegera sa v utorok 8. novembra konal slávnostný večer v historickej budove Národnej rady Slovenskej republiky v Bratislave, počas ktorého boli ocenení víťazi za rok 2022. Do súťaže sa zapojili súkromné firmy, orgány verejnej správy, ale aj jednotlivci. Spoločnosti Mondi SCP sa podarilo získať ocenenia v obidvoch kategóriách, pričom v kategórii spoločenská zodpovednosť sa stala hlavným víťazom. Za Mondi SCP cenu prevzali Silvia Kloptová, riaditeľka Trvalo udržateľného rozvoja a Vladimír Krajči, Technický riaditeľ.



“Sme na toto ocenenie veľmi hrdí, pretože dokazuje, že sme naozaj jedineční v komplexnosti a dlhodobom prístupe k starostlivosti o zamestnancov, podpore našej komunity, znižovaní negatívneho dopadu na životné prostredie a spolupráci so zákazníkmi a dodávateľmi. Boli sme hodnotení podľa európsky uznávaných kritérií nezávislou spoločnosťou a preukázali sme, že kvalita a spoločenská zodpovednosť je pre našu firmu prioritou vo všetkých oblastiach“ zhodnotila Silvia Kloptová.



V rámci súťaže Top manažéri kvality roka 2022 bol v kategórii sektora verejnej správy medzi ocenenými pán Peter Madzík z Katolíckej univerzity v Ružomberku. “Sme veľmi radi, že do nášho regiónu poputovalo aj toto ocenenie. Svedčí to o tom, že aj také malé mesto má čo ponúknuť a má kvalitných ľudí, ktorým záleží na zlepšovaní podmienok a kvality života pre občanov. Víťazovi srdečne gratulujeme,” doplnil Vladimír Krajči.

ECO-INVESTMENT, a.s.:
ECO-INVESTMENT, a.s. je česko-slovenský investičný holding vedený priemyselníkom Milanom Fiľom. Holding pokrýva dlhodobé investície v rámci celej Európy. Hlavnými oblasťami investícií sú výroba celulózy a papiera, energetika, spracovanie mäsa, reality a telekomunikácie. Od jeho založenia je holding prítomný vo viacerých charitatívnych projektoch v oblasti zdravotníctva, vzdelania, kultúry a športu.

Komentáre