Biznis

Allegro Days po prvýkrát na Slovensku

"Zľavy až 40 % počas celého týždňa."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 8. apríla 2024 15:32
Foto: Allegro
Allegro, najväčšie trhovisko európskeho pôvodu, uvádza po prvý raz na Slovensku svoj nákupný festival Allegro Days. Táto udalosť, ktorá prebieha od 8. do 14. apríla, ponúka slovenským nakupujúcim príležitosť vychutnať si výrazné zľavy až 40 % na širokú škálu produktov. Allegro Days sa súčasne a po prvýkrát v histórii konajú súbežne aj v Českej republike a Poľsku (8.-10. apríla).

Táto udalosť nie je len o zľavách, je to príležitosť preskúmať širokú škálu produktov za bezkonkurenčné ceny. V Allegro Days si nájde každý to svoje – či už ide o technologických nadšencov alebo fanúšikov módy.

Prieskumy, ktoré inšpirovali Allegro Days

Nedávny prieskum Allegro ukázal významné povedomie o značke a očakávania od Allegro na Slovensku: 42 % respondentov už Allegro pozná a impozantných 82 % prejavilo záujem preskúmať jeho ponuku, pričom 79 % malo záujem uskutočniť aj nákup. Allegro Days preto odrážajú slovenské nákupné preferencie, ktoré prioritizujú pohodlie, rozmanitosť a výhodné nákupy (1).



Neodolateľné ponuky a skutočné zľavy

Počas Allegro Days môžu nakupujúci preskúmať tisíce zľavnených položiek v kategóriách od elektroniky až po kozmetické produkty. Zľavnené ponuky na Allegro.sk nájdete označené špeciálnym odznakom Allegro Days. Súlad s európskou smernicou „Omnibus“ zaručuje, že všetky zľavy sú skutočné, založené na najnižšej cene položky za posledných 30 dní.

Vybrané ponuky dostupné počas Allegro Days:

Veľká krabica LEGO Classic 10698 - Kreatívne kocky za skvelú cenu 30,90€
Vysokotlakový čistič Kärcher 110 bar 1400 W za 75,00€
Vôňa Airwick Freshmatic na celý rok, 7x 250ml za výhodnú cenu 21,50 €

Výhody pre zákazníkov: Bezplatné doručenie a vrátenie, poukážka 10€ pre prvých kupujúcich.

Zákazníci si môžu vylepšiť svoj nákupný zážitok s Allegro Smart!, ktorý ponúka neobmedzené bezplatné doručovanie a vrátenie za minimálny mesačný alebo ročný poplatok. Špeciálna skúšobná verzia Allegro Smart! poskytuje novým používateľom päť bezplatných doručení počas šiestich mesiacov (2).

Pre ochranu zákazníkov je tu Allegro Protect. Program, ktorý zabezpečuje bezpečný nákupný zážitok a ponúka refundácie až do výšky 4 000 € pre prípady, ak sa zákazníkovi nepodarí vyriešiť prípadné problémy priamo s predávajúcimi. Kupujúci, ktorí využijú Allegro po prvýkrát sú odmenení 10 € poukážkou v mobilnej aplikácii Allegro, uplatniteľnou pri nákupoch nad 50 € (3).



Najväčšie trhovisko európskeho pôvodu

Allegro, najväčšie trhovisko európskeho pôvodu s takmer 25 rokmi skúseností na trhu, spustilo svoje nové lokalizované trhovisko allegro.sk v polovici marca 2024 na Slovensku. Táto expanzia je súčasťou pokračujúceho rastu Allegro v strednej Európe. Nasleduje po úspešnom spustení allegro.cz v Českej republike, kde spoločnosť získala viac ako 1,6 milióna aktívnych kupujúcich a stala sa druhou najnavštevovanejšou e-commerce platformou za menej ako rok.

Allegro.sk ponúka slovenským spotrebiteľom prístup k rozsiahlej ponuke produktov, s až 100 miliónmi dostupných ponúk. Katalóg produktov zahŕňa všetko od elektroniky, domova a záhrady, športu a voľného času, výrobkov pre deti, automobilov, až po módu a obuv, zdravie a krásu, knihy, až po médiá, zberateľské predmety a umenie. To robí z allegro.sk najväčšiu e-commerce platformu na Slovensku, ktorá ponúka 10-krát viac produktov ako akýkoľvek e-shop na Slovensku za najlepšie ceny (4).

Pre viac informácií a na preskúmanie ponúk Allegro Days navštívte www.allegro.sk.

(1) Prieskum „Medzinárodné platformy a trhoviská na Slovensku" uskutočnila pre Allegro spoločnosť Perfect Crowd v januári 2024. Celkovo bolo zozbieraných 1012 dotazníkov na reprezentatívnej vzorke Slovákov, ktorí nakupujú online, vo veku 18-60 rokov. Prieskumy boli realizované online (CAWI).
(2) Detaily ponuky nájdete na www.allegro.sk/smart
(3) Minimálna hodnota objednávky pre použitie kupónu je 50 €. Kupón možno uplatniť do 3 dní od jeho prijatia
(4) 10-krát viac produktov než v akomkoľvek e-shope na Slovensku, 87 % zo 140 tisíc najpredávanejších produktov na allegro.sk je lacnejších alebo za rovnakú cenu v porovnaní s 69 populárnymi slovenskými e-shopmi, dáta platné k 29. februáru 2024.

Komentáre