Auto&Techno

Slovenskí vodiči rozhodnú o najlepšom predajcovi áut za rok 2022

"Po siedmich úspešných ročníkoch populárnej ankety o najlepší autobazár na Slovensku – AUTOBAZÁR ROKA sa vyhlasovatelia rozhodli rozšíriť jej pôvodné zameranie."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 14. októbra 2022 8:56
Slovenskí vodiči rozhodnú o najlepšom predajcovi áut za rok 2022 Foto: Autobazar.EU
Celoslovenská súťaž sa vo svojom 8. pokračovaní premenuje na AUTOPREDAJCA ROKA. Hlasovať a vybrať víťazov, tak po novom budú môcť zákazníci, kupujúci jazdené, ako aj nové autá.

Cieľ a hodnoty ankety zostávajú naďalej tie isté. Zhodnotiť kvalitu auto predajcov a ich poskytnutých služieb. Zvýšenie povedomia o najlepších auto predajcoch je najjednoduchšou formou ako pomôcť všetkým zákazníkom na Slovensku, ale aj samotným auto predajcom pri zlepšovaní ich služieb.

Anketa odráža reálne skúsenosti kupujúcich, pričom v minulom ročníku bolo odoslaných viac ako 30 000 hodnotení auto predajcov. Hlasovanie je veľmi jednoduché a to priamo na stránke AUTOPREDAJCA ROKA.

„Som presvedčení, že na Slovensku máme veľa kvalitných a serióznych predajcov áut. A to či už jazdených, ako aj nových. Chceme aby tieto firmy mali platformu, kde ich zákazníci môžu pochváliť a pomôcť im pri budovaní dobrého mena. Zároveň tak podporíme aj skvalitňovanie ich služieb voči zákazníkom, vďaka čomu sa zvyšuje spokojnosť samotných kupujúcich,“ vysvetľuje Lukáš Hladík, Head of Brand Marketing Autobazar.EU.

O víťazoch rozhodnú samotní zákazníci predajcov áut, ktorí vyjadria svoj názor v hlasovaní na webovej stránke. Anketu prináša najväčšia sieť inzertných Auto – moto portálov združujúca všetkých predajcov áut.

Hlasovanie je už spustené, pričom jednotlivo je možné udeliť body za kategórie – veľkosť ponuky, komunikáciu, proces kúpy auta alebo doplnkové služby. Víťazi spolu s výhercami vecných cien budú vyhlásení 31. januára 2023.


Komentáre