Auto&Techno

Čistota a originálny interiér, sen každého šoféra

"Auto býva často jedným z najväčších klenotov ich majiteľa. Mnoho z nás sa o neho stará možno aj lepšie ako o seba samého. Niektorým poškodeniam či nepríjemným zašpineniam sa ale len vlastnou opatrnosťou nevyhneme. Aké ochranné pomôcky sa núkajú?"

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 15. októbra 2022 10:49
Ilustračné foto Foto: Aleksandr Kondratov / Shutterstock.com
Oblečte vaše sedadlá do auto tričiek

Ak počujete debatu, ktorej obsahom sú auto tričká, napadne vás pravdepodobne skôr oblečenie s motoristickými motívmi. V tomto prípade ale ide o niečo úplne iné. Ideálnym riešením pri ochrane čalúnenia autosedačiek sú práve univerzálne autotričká. Ich úlohou nie je len bezpečnosť sedadiel, pri vhodnom výbere sú schopné dokonca vhodne skrášliť interiér každého automobilu. Ich najväčšími prednosťami sú:
· bezproblémová montáž,
· jednoduchá údržba,
· cenová dostupnosť,
· eko koža čiernej alebo inej farby,
· získate až dva kusy.

Sú vyrobené zo syntetickej kože, nenáročné na údržbu so silným polstrovaním. Dostane sa vám dvojitého prešitia vo farbe stredového pruhu a v konečnom dôsledku aj vzhľadu ozaj luxusného koženého interiéru. Sú skvelou alternatívou k tuctovým univerzálnym autopoťahom, ktoré nemusia vždy na autosedačkách presne sedieť, prípadne vám nepasujú do vášho štýlu. Navyše ich môžete využiť aj pri sedadlách s bočnými airbagmi, čo nebýva samozrejmosťou. Poteší aj jednoduchá údržba a bezproblémová montáž.

Podlaha auta čistá ako na obrázku
Starať sa však treba aj o podlahu. Na rozdiel od minulosti, máte k dispozícii aj v našich končinách autokoberce na mieru, ktoré dodajú vášmu vozidlu osobitý štýl. Velúrový materiál (vrchná – vláknitá časť) umožňuje dodržať ich stály tvar, výhodou sú aj zvukovo-izolačné vlastnosti. Spodná vrstva je protišmyková a nepriepustná. Poskytujú komplexnú ochranu pred:
· snehom,
· vodou,
· blatom,
· a inými nečistotami.

E-shop s doplnkami autovybava.sk poskytuje kvalitné autokoberce pre mnohé automobilové značky. Navyše sú kompatibilné s pôvodnými originálnymi fixačnými systémami. Zabudnite na problémy s upevnením textilných rohoží, všetko prebieha maximálne jednoducho a rýchlo, to sa týka aj ostatného príslušenstva. Podobne je to aj pri čistení.

Komentáre