Život

Žena, ktorá vypredala Muchovo námestie

"Projekt Muchovo námestie je vo výstavbe a na parcele intenzívne pracujú ťažké mechanizmy. Byty , ktoré tu onedlho vyrastú, už sú takmer vypredané."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 28. októbra 2015 6:00
Muchovo námestie Foto: VI GROUP, a.s.
Za výborným predajom projektu sa skrýva okrem jeho parametrov aj jedna skúsená obchodníčka. Dorota Vavrušová, ktorá je členkou tímu bratislavského developera VI Group, predala za necelé 3 mesiace 71 z celkového počtu 125 bytov!

Muchovo námestie má ku dnešnému dňu už len posledné voľné byty. Budúci majitelia môžu sledovať stavbu priamo v Petržalke a zábery z výstavby pravidelne pribúdajú aj na stránkach projektu. Už v prvej fáze predaja bolo zrejmé, že jeho atribúty oslovia množstvo záujemcov. Napriek tomu je predaj bytov tzv. „z papiera“ obchodne náročný a zvládne ho jedine skúsený predajca nehnuteľností. „S projektom a jeho kvalitami som sa stotožnila. Kupujúcich presvedčila lokalita, dobré dispozičné riešenie, dostatok parkovacích miest, služby, občianska vybavenosť a reputácia developera. Projekt patrí medzi naše bestsellery aj vďaka načasovaniu spustenia predaja a nadväzujúcim marketingovým aktivitám. Som presvedčená, že noví majitelia budú považovať svoje byty v Muchovom námestí za svoj domov,“ hovorí Dorota Vavrušová, sales manager VI Group, a.s., ktorá za necelé tri mesiace získala 71 klientov.

Ako spoločnosť tvoríme kompaktný tím. Veľmi si vážime angažovanosť našich kolegov a ich úspechy. Naše projekty tvoríme predovšetkým od ľudí, teda od projektantov a architektov, pre ľudí. Cením si, že pani Vavrušová súbežne s excelentným predajom vyše polovice bytov na Muchovom námestí, úspešne participovala aj na predaji projektu Nové Šuty v bratislavskej mestskej časti Vajnory a nadväzujúcej agende,“ hovorí konateľ spoločnosti VI Group, a.s. Ing. arch. Juraj Duška.

Muchovo námestie bolo pomenované podľa najvýznamnejšej osobnosti európskej secesie maliarovi a grafikovi Alfonsovi Muchovi. Typickými prvkami sú dôraz na funkcionalitu, estetiku a účel. Projekt spája modernú a klasickú architektúru, v dobrej lokalite a je finančne dostupný. Viac informácií nájdete na www.muchovo.sk.

Charakteristika bytového domu Muchovo námestie

• 125 bytových jednotiek (2 - 3 izbové byty)
• Obchodné priestory a služby na prízemí objektu
• Ideálna dostupnosť najvyhľadávanejších bratislavských atrakcií
• Vynikajúca poloha a dopravné napojenie
• Blízkosť novej električkovej trate
• Dostatok parkovacích miest v suteréne aj na teréne
• Realizátorom stavby je Skanska
• Financujúcou bankou je UniCredit Bank

Komentáre