Život

Tipy na originálne darčeky z vašich fotografií

"Vytvorte osobný darček z vašich fotografií."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 7. decembra 2023 12:44
Foto: CEWE
Bratislava 6. decembra (OTS) - Vybrať vhodný darček pre každého člena rodiny býva ťažké. Vytvorte osobný darček z vašich fotografií. Môžete tak darovať krásne spomienky na spoločné chvíle a radosť z darčeka je zaručená. Veď čo môže byť krajšie, ako darovať jedinečné okamihy na fotografiách?

CEWE FOTOKNIHA je dokonalé prekvapenie
Fotokniha Foto: CEWE
Vaše najkrajšie spomienky z celého roka môžete uchovať napríklad v CEWE FOTOKNIHE. Či pôjde o rodinnú alebo cestovateľskú, je len na vás. Na výber máte až deväť formátov – od kompakt štvorcovej až po XXL, sedem typov papiera a päť druhov väzby. Obálku vašej fotoknihy môžete ozdobiť exkluzívnym zlatým, zlato-ružovým, strieborným alebo lesklým efektom. Tento efekt je možné použiť na písmo, rámčeky a vybrané kliparty. V softvéri máte k dispozícii aj veľké množstvo dizajnových predlôh, s ktorými bude vaša fotokniha hotová rýchlo a jednoducho.

Novinkou je CEWE FOTOKNIHA na 100 % recyklovanom papieri. Medzi recyklovaným papierom s povrchovou úpravou nie sú takmer žiadne rozdiely od bežného matného papiera pre digitálnu tlač okrem izolovaných, veľmi malých inklúzií z procesu recyklácie. V porovnaní s papierom z čerstvých vlákien si výroba recyklovaného papiera vyžaduje menej energie, vody a dreva.

Fotokalendár na rok 2024 – 13 strán tých najkrajších spomienok
Stolový kalendár Nature Foto: CEWE
Osobným kalendárom plným fotografií z uplynulého roka potešíte rodičov, starých rodičov aj seba samého. Skvele v ňom vyniknú rodinné a cestovateľské fotografie alebo fotografie krajiny. Stačí len 13 fotiek a budete mať darček, z ktorého sa môžete tešiť celý rok. Aby váš kalendár vyzeral ešte štýlovejšie, môžete si doobjednať drevenú lištu, ktorá elegantne prekryje špirálovú väzbu. Takisto viete doobjednať vkusné darčekové balenie a máte tak darček zabalený raz-dva. Z veľkej ponuky dizajnov a kalendárií si vyberie naozaj každý.

Náš tip: Stolový fotokalendár Nature
Je vyrobený z 100 % recyklovaného papiera s hrúbkou 350g/m² vrátane moderného dreveného stojanu. V ponuke varianta na výšku aj na šírku.

Kryty a obaly na mobil s vlastnou fotkou
Kryt na mobil Foto: CEWE
Mobil používame denno-denne, a preto ho musíme aj dôsledne chrániť. Vďaka našim krytom s vlastnou fotografiou ho môžete mať v bezpečí po celý rok. Výber je naozaj široký, vyše 10 variant pre viac ako 300 modelov smartfónov.

Vianočné prekvapenia pre tých najmenších
Detské puzzle Foto: CEWE
Puzzle, pexeso, farbičky, nerezová fľaša, CEWE FOTOKNIHA Kids… Je toľko možností, ako urobiť radosť aj tým najmenším členom rodiny. Objavte napríklad našu novinku – prémiovú fotodeku, ktorá je vyrobená z príjemného plyšového materiálu. Vrchnú stranu môžete celoplošne potlačiť vašou obľúbenou fotkou.

Náš tip: Pre malých fanúšikov hlavolamov máme v ponuke detské fotopuzzle. S týmto personalizovaným darčekom vyčaríte úsmev na tvári každému dieťaťu. Je vhodné pre deti od 3 do 6 rokov a obsahuje 40 extra veľkých pevných dielikov. Navyše, je vyrobené na vodnej báze a šetrné k životnému prostrediu.

Fotoobrazy – nezabudnuteľné Vianoce s trvalou spomienkou
Fotoobraz Foto: CEWE
Fotoobraz zostane s vami aj potom, keď Vianoce skončia. Zároveň vám bude pripomínať toto krásne a radostné obdobie v priebehu celého roka. Vyskladajte si rodinnú fotogalériu z najkrajších spoločných záberov na foto na plátno, zaveste si nad pohovku viacdielny obraz z vašej vysnívanej zahraničnej dovolenky, alebo sa pohrajte s hexxas. Ak uprednostňujete klasiku, odporúčame elegantné prevedenie rámovaných obrazov v najvyššej kvalite.
Fotoplagát s mapou Foto: CEWE
Náš tip: Fotoplagát s mapou
Vyznačte vaše obľúbené miesto na mape, pridajte fotografiu výnimočného okamihu a štýlový darček je na svete. Vyberte si zo siedmych krásnych dizajnov, možnosť objednať s rámom alebo s drevenou lištou.

S CEWE máte čas až do 19. decembra. Sledujte naše odporúčané termíny pre doručenie do Vianoc, aby ste váš darček stihli objednať včas. Inšpirujte sa na našej stránke venovanej vianočným darčekom. Držíme palce a želáme krásne Vianoce v kruhu najbližších.

Komentáre