Život

PONUKA PRÁCE: Teraz.sk hľadá editora na plný úväzok a brigádnika

"Spravodajský portál Tlačovej agentúry (TA) SR hľadá nových kolegov."

TASR, 9. marca 2023 15:39
Voľby na Teraz.sk, ilustračná kombo snímka Foto: Teraz.sk
Bratislava 9. marca (Teraz.sk) – Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky (TASR) Teraz.sk hľadá editora na plný úväzok schopného kreatívnej práce s textami, obrazovým materiálom a sociálnymi sieťami. Uprázdnené je aj miesto editora na príslužbe, ktorý môže prácu vykonávať formou home office, brigádnicky ako vedľajší pracovný úväzok alebo popri štúdiu.

Túto možnosť sme sa rozhodli ako prvým ponúknuť našim čitateľom prostredníctvom avíza na stránkach Teraz.sk, Webmagazín a Školský servis.

Podmienkou prijatia je ukončené alebo prebiehajúce vysokoškolské štúdium v oblasti spoločenských vied, optimálne žurnalistiky. Výhodou sú skúsenosti s novinárskou prácou.

Úlohou editora je vytváranie obsahu portálu Teraz.sk, teda editovanie agentúrnych textov, písanie vlastných materiálov, práca s fotografiami, videami a sociálnymi sieťami. Dôležitá je rýchlosť, presnosť a zodpovedný prístup k práci.

Ponúkame prácu na plný úväzok, plat na základe dohody, ktorá bude zohľadňovať skúsenosti uchádzača o toto pracovné miesto. V prípade ponuky práce editora na príslužbe je výhodou pružný pracovný čas a možnosť práce z domu.

Životopisy, prípadne motivačné listy je možné zasielať do 31. marca na adresu lucia.illanitzova@tasr.sk.

Uchádzačov, ktorí budú najlepšie zodpovedať našim predstavám o obsadení ponúkaného miesta, pozveme na osobný pohovor. Všetkým, aj tým, ktorí sa aktuálne do štádia osobného pohovoru neprepracujú, však už vopred ďakujeme za preukázaný záujem.

Životopisy uchádzačov, ktorí v tomto výberovom konaní nebudú prijatí, zaradíme do databázy a môžu byť oslovení v budúcnosti.

Komentáre