Život

Keď máme byť na čo hrdí

"Doprajte si Chute Slovenska s novou privátnou značkou spoločnosti BILLA."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 4. septembra 2024 10:16
Foto: BILLA
Na Slovensku môžeme byť hrdí na množstvo vecí. Na krásnu prírodu, úspešnú športovú reprezentáciu, ale tiež na svoje chute. Chute Slovenska. Najobľúbenejšou tradičnou potravinou sa v prieskume BILLA stala bryndza, no preferujeme aj ďalšie slovenské syry. Typické produkty vyrobené na Slovensku teraz BILLA prináša vo svojej novej privátnej značke Chute Slovenska.

Bryndzu majú radi 8 z 10 ľudí na Slovensku a pre tretinu z nás je najobľúbenejšou typicky slovenskou potravinou. Oceňujeme na nej nezameniteľnú chuť a najviac si ju spájame s bryndzovými haluškami. Veľmi nám však chutia aj korbáčiky, parenica či oštiepok, zistil prieskum spoločnosti BILLA*. Nielen tradičné výrobky zo syra, mäso, ale tiež čerstvé ovocie a zeleninu, med, pečivo, mäsové výrobky, nápoje či slané pochutiny prináša BILLA pod svojou novou privátnou značkou Chute Slovenska. V tejto značke sa spája kvalita lokálnych produktov vyrobených na Slovensku s hrdosťou na tradičné receptúry, ktoré milujú celé generácie.

Foto: BILLA

„Značka Chute Slovenska zjednocuje náš sortiment produktov typickej slovenskej kuchyne. Kým doposiaľ si zákazníčky a zákazníci mohli tradičné lokálne výrobky zakúpiť pod našimi značkami BILLA, BILLA Premium či Slovenská farma, teraz nájdu všetky produkty v jednotných obaloch Chute Slovenska. Okrem toho, že už existujúce výrobky prešli rebrandingom, nová značka Chute Slovenska ponúka aj desiatky nových produktov, od rôznych druhov salám cez smotanové nátierky až po kvalitnú plnotučnú bryndzu,“ vysvetľuje Albena Georgieva, COO BILLA Slovensko. Keďže jej funkciu nahradila nová značka typických potravín vyrobených na Slovensku, privátnu značku Slovenská farma, prinášajúcu lokálne mäso a čerstvé ovocie a zeleninu, už BILLA nebude mať v ponuke.

So slovenskou symbolikou

Produkty novej značky Chute Slovenska vyrábajú lokálni producenti priamo na Slovensku a mnohé z nich majú potvrdený minimálne 75 % podiel surovín domáceho pôvodu. Väčšinu týchto výrobkov nájdeme celoročne vo všetkých predajniach BILLA, no v ponuke budú aj sezónne potraviny a regionálny sortiment. Aktuálne BILLA pod značkou Chute Slovenska prináša približne 200 potravín, postupne by sa ich počet mal zvýšiť až na 500. Všimnúť si ich v regáloch BILLA je jednoduché, na obaloch totiž majú slovenský motív zvýraznený modrou farbou. „Odkazom na Slovensko je aj ilustrácia lokálnych dominánt, ako sú Bratislavský hrad, Lomnický štít, Dražovský kostolík, tradičná chalúpka či Spišský hrad. Pri príprave dizajnu tejto značky sme najväčší dôraz kládli na modernú interpretáciu slovenskej témy, pretože modernosť, elegancia a jednoduchosť sú jednými zo základných prvkov komunikácie spoločnosti BILLA,“ uzatvára Denisa Pernicová, vedúca oddelenia strategického marketingu BILLA Slovensko.

Foto: BILLA

* Exkluzívny kvantitatívny prieskum pre spoločnosť BILLA zrealizovala a vyhodnotila agentúra 2muse. Zber dát prebiehal od 8. do 13. 8. 2024 metódou on-line panelu na reprezentatívnej vzorke 306 respondentov populácie Slovenska vo veku od 18 do 69 rokov, ako aj na vzorke 206 Slovákov, ktorí žijú alebo žili v zahraničí.

Komentáre