Život

Highlighty týždňa: Miss Universe poznačil omyl pri vyhlasovaní víťazov

"Aj moderátori súťaže krásy sú len ľudia a môžu sa pomýliť."

Tomáš Kušnír, 29. decembra 2015 13:00
Na snímke vľavo Miss Universe 2015, 26-ročná herečka a modelka z Filipín Pia Wurtzbachová, vpravo Miss Kolumbie Ariadna Gutiérrezová pred vyhlásením najkrajšej ženy planéty v Las Vegas. Foto: TASR/AP
Titul Miss Universe 2015 získala pred týždňom v nedeľu večer 26-ročná herečka a modelka z Filipín Pia Wurtzbachová. Svetové finále prestížnej súťaže krásy, ktoré sa konalo v americkom Las Vegas, poznačilo v závere nepríjemné faux pas, keď moderátor Steve Harvey omylom vyhlásil v živom vysielaní za víťazku súťažiacu z Kolumbie. Piu Wurtzbachovú, ktorá sa narodila v Nemecku a vyrastala na Filipínach, vyhlásili za vicemiss predtým, ako Harvey divákom oznámil, že urobil chybu.



Hviezdu na Chodníku slávy má už aj Quentin Tarantino


Americký režisér Quentin Tarantino. Foto: TASR/AP
Americký oscarový filmár Quentin Tarantino (52) sa minulý pondelok zúčastnil na odhalení svojej hviezdy na hollywoodskom Chodníku slávy (Walk of Fame), ktorá má poradové číslo 2569. "Som totálne šťastný z tejto pocty," sformuloval svoje pocity Tarantino. Na slávnosti v Hollywoode bol ako Tarantinov hosť prítomný aj herec Samuel L. Jackson, ktorý práve v ten deň oslávil svoje 67. narodeniny.



Najúspešnejším európskym exportným filmom v roku 2014 je Lucy


Film Lucy, ktorý nakrútil v roku 2014 francúzsky filmový režisér Luc Besson, je najúspešnejším exportným európskym filmom za posledných päť rokov. Mimo Európy sa na premietanie tejto snímky vlani predalo 31,9 milióna lístkov, čo predstavuje asi 38 percent z celkovo predaných vstupeniek na európske filmy.



Pán prsteňov - Spoločenstvo prsteňa príde do Bratislavy


Elijah Wood ako hobit Frodo v trilógii Pán Prsteňov. Foto: TASR/AP
Pán prsteňov - Spoločenstvo prsteňa (Lord Of The Rings - Fellowship Of The Ring) sa 20. júna budúceho roku predstaví slovenským divákom v bratislavskej Incheba Expo aréne. Legenda o prsteni znovu ožíva, tentokrát v unikátnom filmovom predstavení na gigantickom filmovom plátne za sprievodu 250-členného symfonického orchestra, 100-členného zboru a zahraničných sólistov.

ODPORÚČAME AJ:
Nestíhate? Naučte sa byť manažérom svojho času
Hviezdou Plesu v opere bude známy spevák Paul Young
Najobľúbenejšie vianočné rozprávky: Popoluška alebo Mrázik?
VIDEO: Je ekologickejší umelý či živý vianočný stromček?
LIKE DŇA: Takto vyzerajú najškaredšie vianočné svetre

Komentáre