Život

DATART otvára svoju prvú predajňu v Levoči

"Predajca elektroniky DATART otvára svoju novú predajňu v nákupnom parku S1 Center Levoča. Od 16. decembra 2022 na vás čakajú v nových priestoroch atraktívne zľavy na obľúbené produkty. "

WEBMGAZIN.sk-OTS, 14. decembra 2022 10:13
Nová predajňa DATART Levoča Foto: DATART
Sieť značky DATART sa rozrastie o ďalšiu modernú predajňu. Zákazníci ju nájdu v nákupnom parku S1 Center Levoča. Popredný česko-slovenský predajca elektroniky a domácich spotrebičov si pre svojich nových zákazníkov pripravil množstvo zaujímavých produktov za mimoriadne lákavé ceny.

„Tento rok otvárame v poradí už štvrtú novú DATART predajňu na Slovensku. Každým rokom sa snažíme byť bližšie k našim zákazníkom. Teší nás, že DATART bude mať svoje zastúpenie na východnom Slovensku práve v Levoči. Obyvatelia spišského regiónu tak budú mať možnosť nákupu elektrospotrebičov v kamennej predajni na dosah. Obľúbená služba RÝCHLART bude aj v tejto prevádzke samozrejmosťou. Vďaka nej si zákazníci vyzdvihnú svoje elektro už do 30 minút od objednania v novootvorenom DATARTe úplne zadarmo,“ hovorí marketingová riaditeľka DATARTu, Sabina Boudová.
Marketingová riaditeľka DATARTu Sabina Boudová

Na otvorenie predajne DATART v Levoči sa oplatí prísť


Počas otváracieho víkendu od 16. do 18. decembra 2022 má levočský DATART pre svojich prvých zákazníkov pripravenú extra zľavu až 20 % na malé aj veľké vianočné darčeky a širokú ponuku elektrospotrebičov za bezkonkurenčné ceny. Všetci zákazníci budú môcť využiť možnosť nákupu na splátky bez navýšenia či získať ďalšie kupóny so zľavami na nákup v predajni alebo na e-shope v celkovej hodnote až 500 €. Už 16. decembra 2022 budú v nákupnom parku S1 Center Levoča v predajni DATART vítať zákazníkov hostesky. Pre návštevníkov bude pripravená dobrá káva, najmenší sa môžu tešiť na malé darčeky a dopriate bude aj tým starším. Navštíviť novootvorenú predajňu sa v predvianočnom období rozhodne oplatí.

Moderná DATART predajňa s kvalitnými službami


„Tak, ako všetky naše predajne, aj táto ponúka dobré priestorové usporiadanie a vysokú úroveň služieb. Našim cieľom je, aby sa tu zákazníci cítili príjemne, našli odpovede na svoje otázky od našich elektrošpecialistov a tiež umožniť rýchly odber tovaru objednaného cez internet,“ konštatuje Sabina Boudová. V predajni s plochou 301 m2 sú zastúpené všetky hlavné kategórie elektrospotrebičov. Zákazníci v novej DATART predajni nájdu televízory, notebooky, mobily či rôzne veľké i malé kuchynské spotrebiče. Na pultoch nebudú chýbať ani najpopulárnejšie produkty vianočných nákupov, ako napríklad elektrické kefky, kulmy, fény a ďalšie výrobky určené pre osobnú starostlivosť.

Nová predajňa DATART Levoča Foto: DATART
Nová predajňa DATART Levoča

Levočská predajňa DATART bude pre širokú verejnosť dostupná v čase od 9:00 do 20:00 hod., a to od pondelka do nedele. Na zákazníkov novej predajne sa teší celý tím elektrošpecialistov, ktorý je pripravený kvalifikovane poradiť a odpovedať na všetky otázky týkajúce sa produktov a služieb značky DATART.

Komentáre