Život

DATART otvára novú predajňu v Spišskej Novej Vsi

"Predajca elektroniky DATART otvára svoju novú predajňu v nákupnom parku S1 Center Spišská Nová Ves. "

WEBMGAZIN.sk-OTS, 17. apríla 2023 9:10
Foto: DATART
Od 19. apríla 2023 na vás čakajú v nových priestoroch atraktívne zľavy na obľúbené produkty.

Počas otváracej akcie od 19. do 23. apríla má DATART v Spišskej Novej Vsi pre prvých zákazníkov pripravené obľúbené produkty za mimoriadne lákavé ceny, avšak s obmedzeným počtom dostupných kusov. Návštevníci sa môžu tešiť na darček k nákupu, extra zľavy 20 % na veľké a malé domáce spotrebiče či elektroniku a taktiež budú mať možnosť využiť nákup na splátky bez navýšenia. V stredu, 19. apríla, budú zákazníkov v predajni DATART vítať hostesky s dobrou kávou, najmenší sa môžu tešiť na malé darčeky a dopriate bude aj tým starším.


Moderná DATART predajňa s kvalitnými službami


V novej predajni DATART s plochou takmer 500 m2 sú zastúpené všetky hlavné kategórie elektrospotrebičov - televízory, notebooky, mobily či rôzne veľké i malé domáce spotrebiče a ďalšie obľúbené produkty. „Teší nás, že DATART bude mať svoje zastúpenie na východnom Slovensku už aj v Spišskej Novej Vsi. Tak, ako všetky naše predajne, aj táto ponúka dobré priestorové usporiadanie a vysokú úroveň služieb. Našim cieľom je, aby sa tu zákazníci cítili príjemne, našli odpovede na svoje otázky od našich elektrošpecialistov a tiež umožniť rýchly odber tovaru objednaného cez internet,“ hovorí marketingová riaditeľka DATARTu, Sabina Boudová.

Foto: Sabina Boudová, marketingová riaditeľka značky DATART

Nová predajňa bude pre širokú verejnosť dostupná v čase od 9:00 do 20:00 hod., a to od pondelka do nedele. „Obľúbená služba RÝCHLART bude aj v tejto prevádzke samozrejmosťou. Vďaka nej si zákazníci vyzdvihnú svoje elektro už do 30 minút od objednania v novootvorenom DATARTe úplne zadarmo. Využiť môžu tiež službu CHYTRART – kvalitné a zrozumiteľné poradenstvo a DOPRAVART - doručenie produktu do domácnosti spojené s kompletnou inštaláciou, sprevádzkovaním a vynesením starého spotrebiča na ekologickú likvidáciu,“ uzatvára Boudová.

Komentáre