Život

Darujte kúsok jemnosti niekomu, kto vám nezištne pomáha

"Každý máme vo svojom okolí niekoho, kto nám dennodenne pomáha alebo nám svojimi skutkami zlepšuje deň. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 13. marca 2023 13:30
Foto: Mondelēz International
Môže sa jednať o maličkosti a drobné činy, ktoré sú ale často veľkým prínosom. V dnešnom uponáhľanom svete tieto činy často prehliadame alebo ich pokladáme za samozrejmosť a neoceníme ich tak, ako by sme mali. Značka Milka sa preto rozhodla zamerať práve na tieto zdanlivo obyčajné momenty, pri ktorých si druhí zaslúžia nielen poďakovanie, ale aj malú pozornosť napríklad v podobe ešte jemnejšej čokolády Milka.

Darujte jemnosť čokoládou Milka
Okamihov s dobrými skutkami, ktoré robia druhí nezištne a nečakajú za to žiadnu odmenu, je mnoho. Nemali by sme však zabúdať vyjadriť vďaku, či už nežnými slovami, milým gestom alebo venovaním malého darčeka. Značka Milka realizovala prieskum medzi svojimi fanúšikmi, vďaka nemu objavila nespočetne veľa momentov, ktoré sa na prvý pohľad môžu zdať všedné, ale pritom znamenajú mnoho. Stačí sa na ne len zamerať, podobne ako to urobili spotrebitelia čokolády Milka, ktorí sa podelili o svoje príbehy.

„Moja kolegyňa nosí do kancelárie kvety, stále sa usmieva a je pozitívna. Bez nej by v práci bola nuda a prázdno. Vďaka nej mám vždy lepšiu náladu aj ja!“
„Vážim si sestričky v nemocnici, ktoré sa krásne starajú o môjho starého ocina.“
„Neznámy pán mi dnes ponúkol, že ma odvezie, keď mi ušiel autobus. Viac takýchto ľudí, svet by bol hneď krajší!“
„Môj muž mi z času na čas urobí večeru, keď prídem po namáhavom dni z práce domov, to ma vždy veľmi poteší.“
„Pani poštárka mi vždy donesie dopis s úsmevom, aj keď bývame na kopci a cesta k nášmu domu je náročná.“
„Môj sused je rybár a keď chytí rybu, tak sa príde pochváliť a rád i rybu ponúkne. Je to od neho veľmi milé.“

Tiež vám napadla chvíľa, kedy by ste kohokoľvek vo vašom okolí chceli potešiť a odmeniť za to, čo pre vás robí? Prejavte svoju jemnosť čokoládou Milka, pripojte k poďakovaniu vľúdne slová a vedzte, že druhým vykúzlite úsmev na tvári, ktorý vás zahreje pri srdci.

Čokoláda Milka má novú, najjemnejšiu receptúru všetkých čias. Tabuľka čokolády obsahuje 33 % kakaa, čo zvyšuje jej čokoládovú chuť i arómu. Nová receptúra a zaoblený tvar čokolády so zvýšeným profilom zaručuje, že sa kocka priamo rozplýva na jazyku. Milka s mliečnou príchuťou sa naviac obliekla do nového, limitovaného obalu! Ikonická fialová farba zostala zachovaná, ale milým prekvapením sú graficky spracované štyri kocky čokolády s rytinou loga Milka a kravičky Lili na obale čokolády.


Komentáre