Život

Ďalšie prestížne ocenenia – Superbrands, QUDAL a Voľba spotrebiteľov

"BILLA si udržiava kvalitu za výhodné ceny."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 23. mája 2024 15:55
Foto: BILLA
BILLA zákazníkom ponúka široký sortiment kvalitných potravín. Potvrdzujú to aj medaily QUDAL, Superbrands a Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka, ktoré spoločnosť získala. V najnovšom prieskume trhu pečate QUDAL odovzdali zákazníci spoločnosti BILLA najviac hlasov v troch kategóriách. Medzinárodný program oceňovania značiek Superbrands vyzdvihol jej vlastnú značku Clever a v súťaži Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka zvíťazila privátna značka Nice Bites.

Nielen pozitívna skúsenosť zákazníkov, ale aj uznanie od odbornej poroty – BILLA opäť dokázala, že jej sortiment je kvalitný, obľúbený a na vysokej úrovni. Zisk medaily kvality QUDAL je zárukou, že firma ponúka produkty a služby tej najprémiovejšej kvality. Pečať Superbrands je celosvetovo synonymom pre značky s vynikajúcim renomé a anketa Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka zas oceňuje nové a inovované výrobky na slovenskom trhu.

„Kvalita produktov a služieb, ktoré ponúkame našim zákazníkom, je pre nás v BILLA tou najväčšou prioritou. Kvalitu berieme naozaj vážne, a práve preto sa ľudia pravidelne a radi vracajú do našich predajní. Ocenenia QUDAL, Superbrands a Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka sú pre nás veľkým zadosťučinením a zároveň záväzkom do budúcnosti, aby sme ako moderný obchod zákazníkom aj naďalej prinášali kvalitu, inovácie a pridanú hodnotu,“ povedala Albena Georgieva, COO BILLA Slovensko.


QUADAL – kvalita zvolená ľuďmi aj porotou

Spoločnosť BILLA získala ocenenie QUDAL na základe najnovšieho prieskumu slovenského trhu, ktorý bol zrealizovaný počas januára 2024 na vzorke 1 200 respondentov. Účastníci prieskumu venovali najväčší počet hlasov spoločnosti BILLA v troch kategóriách – Oddelenie čerstvého ovocia a zeleniny, Oddelenie mäsa a Privátne značky: Chladené balené mäso. „Mäso patrí spolu s ovocím a zeleninou k potravinám, pri ktorých sú čerstvosť a kvalita na absolútne prvom mieste. Aby sme to pre zákazníkov dokázali zaistiť, dávame si záležať na výbere dodávateľov a máme na nich prísne kritériá. Náš sortiment prechádza viacerými kontrolami kvality a pravidelne školíme aj našich zamestnancov, ktorí pracujú s tovarom a obsluhujú zákazníkov,“ uviedla Georgieva. Pečať QUDAL udeľuje renomovaná švajčiarska organizácia ICERTIAS.

Clever znova zabodovala v Superbrands

V Superbrands, medzinárodnom programe oceňovania značiek, v roku 2024 opäť uspela privátna značka Clever. Tá sa počas svojho 22-ročného pôsobenia na slovenskom trhu stala pre zákazníkov BILLA jednou z najobľúbenejších, a to vďaka priaznivému pomeru kvality a ceny. Výnimočnosť značky Clever uznala v ocenení Superbrands, na základe prieskumu verejnej mienky, odborná porota zložená z expertov v oblasti biznisu, brandingu a marketingu. „Clever bola v roku 2002 našou vôbec prvou vlastnou značkou. Dnes jej sortiment pozostáva z viac ako 250 kvalitných produktov, ktoré sú dostupné za rozumnú cenu. Dopyt po výrobkoch Clever je stabilne vysoký, čo nás veľmi teší. Pozorne sledujeme preferencie zákazníkov a pravidelne v tejto značke prinášame atraktívne novinky,“ ozrejmila Georgieva.

Chrumkavá Nice Bites oslovila vo Voľbe spotrebiteľov

Okrem značky Clever sa uznania dostalo aj novej privátnej značke spoločnosti BILLA – Nice Bites. Ľudia na Slovensku vyzdvihli jej výnimočnú kvalitu v ankete Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka 2024, kde zvíťazila v kategórii Orechy, zmesi, sušené ovocie. Cieľom tejto súťaže je oceniť najinovatívnejšie novinky na trhu a uľahčiť zákazníkom orientáciu medzi produktmi. V aktuálnom ročníku rozhodlo o víťazných produktoch 2000 spotrebiteľov, ktorí sa zúčastnili na prieskume agentúry NIQ. Pod značkou Nice Bites spoločnosť BILLA ponúka rôzne druhy orechov, sušeného ovocia a ich zmesí, ktoré sa hodia kedykoľvek a kdekoľvek – na potulky prírodou aj k večernému filmu doma na gauči. Keď raz tieto produkty otvoríte, vďaka neodolateľnej chuti ich už nebudete chcieť zatvoriť a odložiť si na neskôr, na čo poukazuje aj slogan Nice Bites „Otvoríš a neprestaneš!“.

Okrem zisku medailí QUDAL, Superbrands a Voľba spotrebiteľov – Najlepšia novinka bola BILLA v ostatných mesiacoch a rokoch úspešná aj v súťažiach European Private Label Awards, Best Buy či Priateľ zákazníkov.

Komentáre