Život

BILLA získala prestížne ocenenie Best Buy Award

"Zákazníci vyzdvihli ponuku mäsa, lahôdok a čerstvých jedál."

WEBMGAZIN.sk-OTS, 17. marca 2023 10:49
Foto: BILLA
Sieť supermarketov BILLA je lídrom v ponuke kvalitných produktov, ktoré si môžu zákazníci zakúpiť za rozumné ceny. Potvrdilo to významné medzinárodné ocenenie Best Buy Award, ktoré spoločnosti BILLA udelila renomovaná švajčiarska organizácia ICERTIAS. V najnovšom prieskume trhu na obdobie 2023/2024 odovzdali slovenskí zákazníci spoločnosti BILLA najviac hlasov v kategóriách Oddelenie čerstvého mäsa, Oddelenie lahôdok a Oddelenie čerstvých jedál.

Spoločnosť BILLA sa dlhodobo snaží ponúkať svoje produkty za výhodné ceny tak, aby čo najviac vyhovovali potrebám a želaniam zákazníkov. Výsledky prestížnej spotrebiteľskej ankety Best Buy Award na roky 2023/2024 potvrdzujú, že sieť supermarketov tento cieľ úspešne napĺňa. „Sme veľmi radi, že zákazníci nám v prieskume Best Buy Award prejavili dôveru a sme ich prvou voľbou hneď v troch hodnotených kategóriách. Budeme robiť všetko pre to, aby sme jednotkou v pomere ceny a kvality ostali aj naďalej. Ešte väčší zmysel to pre nás má v dnešných časoch, keď kvôli vysokej inflácii zákazníci hľadajú za svoje peniaze čo najvyššiu hodnotu a kvalitu,“ uviedla Albena Georgieva, prevádzková riaditeľka BILLA.


Pozitívna spätná väzba zákazníkov

Spoločnosť BILLA získala ocenenie Best Buy Award na základe prieskumu slovenského trhu na roky 2023/2024, na ktorom sa zúčastnilo 1200 ľudí. Respondenti odovzdali najväčší počet hlasov spoločnosti BILLA v troch kategóriách – Oddelenie čerstvého mäsa, Oddelenie lahôdok a Oddelenie čerstvých jedál. „U potravín, akými sú mäso a lahôdky, je ich kvalita mimoriadne dôležitá. V rámci našej privátnej značky Mäsiarov výber preto zákazníkom ponúkame iba tú najkvalitnejšiu bravčovinu, hovädzinu a hydinu za výhodné ceny. Mäso pochádza od prísne preverených dodávateľov, pričom pri každom produkte sa dôkladne sleduje jeho pôvod a viaceré kvalitatívne parametre. Mäso sa do chladiacich pultov v predajniach dostáva až po tom, ako ho spracujú a naporciujú naši vyškolení kolegovia v BILLA. Produkty značky Mäsiarov výber sú doslova ako od poctivého mäsiara, a preto si ich zákazníci veľmi obľúbili,“ vysvetlila Georgieva. Ocenenie Best Buy Award pomôže sieti BILLA ešte viac šíriť svoju dobrú povesť, pričom spoločnosť tento úspech plánuje smerom k nakupujúcej verejnosti komunikovať prostredníctvom svojich marketingových kanálov.

Komentáre