Technológie

Todoo – športová appka alebo zoznamka

"Pred dvomi rokmi to celé začalo. Vtedy sa život zakladateľov Tomáša a Maroša začal točiť okolo novej webovej aplikácie todoo.life. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 12. novembra 2021 10:07
Todoo – športová appka alebo zoznamka? Foto: Todoo
Za pár týždňov prilákal bezmála 1000 používateľov. Vďaka aplikácii si mohli nájsť parťáka na športové aktivity a posunúť tak trávenie voľného času na nový level.

Začiatky aplikácie Todoo


Na testovanie, získanie spätnej väzby a prieskum záujmu dokonale postačovala no-code platforma. Samozrejme dizajn, rýchlosť a celkové používanie bolo do značnej miery limitované. Obdobie pandémie sa chalani rozhodli využiť na dokončenie a pretestovanie oboch verzií mobilnej appky, ktorá bola spustená v júni 2021.

Dnes sa snaží mobilná appka dostať do povedomia aktívnych slovákov, ktorí sa venujú záľubám, ako sú napríklad skialpinizmus, beh, cyklistika alebo lyžovanie. Deje sa tak tiež za podpory portálu Najšport, ktorý sa špecializuje práve na niektoré zo zmienených športov.

Pre koho je aplikácia Todoo vhodná?


Si nadšený turista? Si milovník cyklistiky? Si rekreačný bežec? Miluješ kolektívný šport, ale často ti chýba spoluhráč? Alebo len hľadáš motiváciu v parťákovi? Je jedno, aký druh športovca si, stiahnuť si športovú aplikáciu a registrovať sa môže každý. Potom je už len na tebe, koho pozveš a s kým vyrazíš na hory, cyklovýlet alebo koho si pridáš do svojej športovej komunity.

Nezáleží na tom, či športuješ často, alebo raz za čas, parťák sa nájde pre kohokoľvek. A možno si nájdeš nielen to... Už nemusíš športovať sám! Spoznaj aktívnych ľudí vo svojom okolí, nájdi si športového kamoša, s ktorým si môžeš užiť voľný čas. Aplikáciu Todoo nájdeš na Google Play & App store.

Prečo sa rozhodnúť pre aplikáciu Todoo?


Určite sa ti už stalo, že si mal pred sebou voľný večer či víkend a chcel si ho stráviť aktívne. Nie vždy si mal chuť športovať sám, no bohužiaľ, nebolo s kým...

Nekonečné scrollovanie na sociálnych sieťach ťa zožerie a skončí bez výsledku. Todoo ti namiesto toho vyhľadá spriazneného parťáka na šport a nebudeš za ním musieť utekať cez celé Slovensko. Super, no nie?

Registráciou vstúpiš do sveta aktívnych ľudí. Vytvorením aktivity otvoríš druhým ľuďom svoj športový svet. Prípadne, sa pripojíš k niekomu, kto aktivitu vytvoril skôr ako ty.

„Appka hľadá podobných ľudí a spája ich podľa športových preferencií, ktoré si zvolia hneď pri registrácii. Hlavnou myšlienkou Todoo je: Nájdi niekoho, kto si vo voľnom čase užíva tie isté aktivity ako ty", dodáva jeden z jej zakladateľov – Tomáš.

Základná vs. Premium verzia – ktorá u vás zvíťazí?


V základnej free verzii budeš mať k dispozícii okrem vytvárania, vyhľadávania a pripájania sa do aktivít taktiež notifikácie a komunikáciu s parťákmi. Za vyhľadávanie aktivít vo vzdialených lokalitách, pozývanie ľudí, vytváranie väčších športových akcií, či viac informácií o ľuďoch v okolí si budeš musieť predplatiť premium verziu aplikácie. Dobrou správou je, že prvých 10.000 registrovaných používateľov appky získa automaticky permanentnú verziu premium. Tak neváhajte a zaregistrujte sa čo najskôr. Oplatí sa to.

Komentáre