Štýl

Zimný výpredaj je tu! Nakúpte za výhodnejšie ceny

"Aj vy patríte k nákupným maniačkam? Tak potom neváhajte a vydajte sa za nákupmi. Január je predsa mesiacom zliav."

Diana Vaculová, 3. januára 2014 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Henrich Mišovič


Ak chcete ušetriť a zároveň si nakúpiť množstvo módnych kúskov, ktoré jednotlivé predajne ponúkajú, vyštartujte smerom do nákupných centier. Objavíte tam to najlepšie za tie najnižšie ceny.

Nakupujte výpredajovo


Tie, ktoré si potrpia na kvalitné topánky, určite poteší, že i túto sezónu sú výpredaje, a tak na ich zakúpenie nemusia minúť celý svoj majetok. Stačí sa poriadne poobzerať po jednotlivých obchodíkoch. Zostanete milo prekvapené, keď zistíte, že čižmy, ktoré ešte v novembri stáli dvesto eur, sú teraz za tretinu ich pôvodnej ceny. Ak máte radšej online nákupy, potešíme vás, nejedna stránka s luxusnými topánkami ponúka obuv v akcii aj za pätnásť eur.

Ilustračné foto Foto: TASR/Martin Turanovič
Áno, zľavy síce začali už začiatkom decembra a neprestali sa stupňovať ani v jeho druhej dekáde, no ak ste sa neunáhlili, urobili ste dobre. Tie najväčšie výpredaje začínajú práve teraz, v januári. A nie hocijaké – ceduľky s nápismi mínus 50 či 75 percent sa začínajú hemžiť všade! A tak bez problémov nakúpite rifle za sedem eur či sveter za desať.

Každá žena potrebuje šperk


A takisto sa každá žena poteší, ak je štýlový, in a ešte aj za skvelú cenu. Veď žiadnej z nás nesmú pri dokonalom outfite chýbať krásne doplnky. No a kde také hľadať? Predsa v nákupných centrách počas výpredajov!

Nové kolekcie v predaji


Pre tých, ktorí majú zimy už po krk, sú v predajniach k dispozícií už aj nové kolekcie. Namiesto teplých svetrov, čižiem či čapíc a šálov si tak môžete zakúpiť trendy tejto jari.

Komentáre