Štýl

Odborníčka radí: Letné líčenie diktuje šťavnaté pery!

"Ak sa chystáte na horúcu letnú party či dovolenkový flirt, nezabudnite svoju vizáž okoreniť zvodnými perami. Vizážistka radí, čo je túto sezónu hitom."

Veronika Rosputinská, 15. augusta 2013 6:00
Hitom letného líčenia sú zvodné pery. Foto: Očarujúca.sk/Kaja Čemová
Mnoho žien sa mylne domnieva, že trendom letného líčenia je krásna bronzová pleť. V skutočnosti je hitom zvýrazniť časť tváre, ktorú v lete často zanedbávame. Odborníci zaostrujú na pery!

„V lete si pokojne môžete dovoliť byť iné a vyskúšať aj rúže výraznej farby, ktoré možno inak vôbec nenosíte. Hitom sú fuchsiová, ružová, oranžová a najmä ich neónové odtiene,“ prezrádza fotografka a vizážistka Kaja Čemová.

Štyrikrát iná, stále trendy


Dôležité je zdôrazniť to, že všetky lesklé odtiene z minulého leta by ste mali nahradiť matnými. Najmä odtiene fuchsie vyzerajú v matnejšom prevedení lepšie ako tie lesklé. Na červenom koberci ich už predviedla Heidi Klum či Emma Stone, ikonou fuchsie je bezkonkurenčne Rihanna.

Zvýraznite svoje pery a buďte v lete trendy. Foto: Očarujúca.sk/Kaja Čemová
Typickou letnou stálicou sú rúže v odtieňoch oranžovej. Zatiaľ čo minulé roky prevládali najmä jemné koralové odtiene, táto sezóna je v štýle neónov. Výrazné farby sa nosia na šatách aj vlasoch, preto samozrejme neobišli ani ústa. Do oranžova svoje pery dokonale oblieka napríklad Jessica Alba a mladá hviezdička Selena Gomez.

Neexistuje obdobie, v ktorom by ste niečo pokazili červeným rúžom. Nosí sa už desaťročia a mnohí si ho, spolu s vysokými opätkami, asociujú so ženskou krásou. Najlepšie na ňom je to, že dokáže krásne podčiarknuť každý outfit a hodí sa ozaj na akúkoľvek príležitosť. V červených perách sa vyžíva napríklad Blake Lively či Taylor Swift.

Ak sú pre vás police s rúžmi malou španielskou dedinou, vsaďte na prirodzený look. „Ak chcete byť in aj pri vode a zároveň svoje pery hydratovať, siahnite po vysoko hydratačných leskoch na pery alebo balzamoch na pery,“ uzatvára vizážistka.

Komentáre