Štýl

Valentínske prekvapenie: Toto vám nesmie chýbať v deň D

"Blíži sa jediný sviatok v roku, ktorý snáď v každom z nás prebúdza zamilovanú dušu. Valentín. A čo vám nesmie chýbať práve štrnásteho februára? Okrem iného aj príťažlivá spodná bielizeň!"

Diana Vaculová, 24. januára 2014 10:00
Marks&Spencer Foto: Marks&Spencer


Valentín, sviatok zamilovaných, každoročne prináša nespočetné množstvo všadeprítomných ružových srdiečok či iných gýčových ozdôb, ktoré okamžite upútajú vašu pozornosť. Ale tento sviatok nemusí byť len o nich. Aj keď práve nie ste v romantickom vzťahu, ešte vždy ho môžete štýlovo osláviť. Napríklad kúpou valentínskej spodnej bielizne!

In v šik sete


Jednou z výhod tohto sviatku sú trendy sety, ktoré nesmú chýbať žiadnej z vás. Jednak sú vďaka Valentínu často v lákavých zľavách a jednak bývajú originálne, žiarivé a zaujímavejšie než celoročné kolekcie spodnej bielizne. Neváhajte a potešte samé seba – z čistej lásky.
F&F Foto: F&F

Do postele so štýlom


Spánok je jednou z najdôležitejších činností nášho organizmu. Tak prečo počas neho nevyzerať božsky? Stačí, ak si vyberiete tú správnu košieľku. A hlavne v období, keď sa predajne idú pretrhnúť s ich ponukami.
Reserved Foto: Reserved

Parfum ako valentínska nutnosť


Valentín by nebol Valentínom, ak by ste si nekúpili novú vôňu. Láskavú k vášmu telu i ku vašim feromónom.
Marks&Spencer Foto: Marks&Spencer

No a na záver, čo poteší ženu viac, než kvalitný krém pre jej po ťažkom dni unavené telo? Možno už len nejaká tá valentínska čokoládka a ružové víno k nej. Ale, fantázii sa medze nekladú.

Komentáre